24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos kasalametan Spanyol Breaking News piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Pamilik Timeshare nagara-nagara ambér Inggris kaleungitan artos naha aranjeunna ngarambat atanapi henteu

Pamilik Timeshare nagara-nagara ambér Inggris kaleungitan artos naha aranjeunna ngarambat atanapi henteu
Perjalanan améri Inggris ambar

Sistem lampu lalu lintas pamaréntahan Inggris parantos nempatkeun Spanyol sareng Yunani sareng anu sanés dina daptar nagara-nagara ambér Inggris na éjahan masalah pikeun pamilik waktos di nagara-nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kusabab nyatakeun nagara-nagara daptar amber sapertos nasihat sareng sanés sarat hukum, agén perjalanan sareng perusahaan aya dina hakna pikeun nolak ngabalikeun duit, kiridit, sareng parobihan perjalanan.
  2. Harepan yén perjalanan bakal robih tétéla janten ngimpina.
  3. "Pilihan" nyaéta kaleungitan artos anu anjeun mayar kanggo ngarambat ogé investasi saham atanapi perjalanan waktos sareng kaleungitan penghasilan tina waktos damel anu dikaluarkeun dina karantina mandat.

Anu aya dina daptar ambar hartosna naséhat resmi sanés ngumbara ka tujuan éta. Kusabab ieu, seueur agén perjalanan anu nolak ngabalikeun duit atanapi boga pangsa waktos kiridit anu nyusun rencana pikeun ngarambat tapi ayeuna macét kedah ngaliwat kaayaan sareng poténsi rugi penghasilan kauangan sareng biaya perjalanan anu mayar.

Pikeun wisatawan sapertos Sandra Norman anu teu daék hiber nagara daptar amber, ieu mangrupakeun dilema ageung. Sandra ngajelaskeun dina wawancara sareng BBC yén anjeunna mesen perjalanan kulawarga penting ka Yunani sataun katukang ku ekspektasi yén upami perjalanan diidinan, anjeunna bakal tiasa ngalih atanapi ngabolaykeun liburan. Anjeunna nyobian mindahkeun booking ka 2022 tapi saur agén perjalanan nampik. Urang Norman tiasa résiko angkat ka nagara daptar amber atanapi kaleungitan £ 5000 anu aranjeunna mayar.

Ngahindarkeun nagara-nagara daptar amber sanés sarat hukum, hartosna perusahaan aya dina hakna pikeun nolak pengembalian dana atanapi perobihan tanggal. 

Halangan karantina

Komo upami urang Norman gagah tujuan amber, faktor sanés anu ngajantenkeun liburan nagara sapertos teu mungkin pikeun kulawarga Sandra nyaéta karantina 10 dinten wajib dikembalikan, ogé tés PCR anu mahal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.