24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Inggris henteu nutup wates kusabab COVID kusabab sieun katémbong rasis

Inggris henteu nutup wates kusabab COVID kusabab sieun katémbong rasis
Kunaon PM Inggris henteu nutup wates

Tilas Kapala Penasihat Perdana Menteri Karajaan Inggris, Dominic Cummings, nyarios yén alesan Perdana Menteri Inggris Boris Johnson henteu pernah nutup wates nagara éta dina awal pandemi nyaéta anjeunna panginten éta tiasa dipandang salaku rasialis.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. PM Johnson henteu hoyong Inggris ditingali salaku rasis ku nutup wates nagara.
  2. Cummings nyebat kurangna kabijakan wates ieu "gélo," nyatakeun wisatawan masih sumping di Inggris ti nagara-nagara anu katépaan.
  3. Penerbangan langsung ti seueur nagara daptar beureum ka Inggris dilarang tapi aya anu diijinkeun.

Numutkeun ka Cummings, dina waktos éta pandemi nyerang, aya pola pikir anu nyimpulkeun yén "dasarna rasialis nelepon pikeun nutup wates sareng nyalahkeun Cina sareng hal-hal Taun Anyar Cina ..." nambihan "sareng éta dasarna omong kosong." Cummings damel di handapeun PM ti 24 Juli 2019 dugi ka Nopémber 13, 2020.

Perdana Menteri Adang hariwang yén lamun pangendali wates dilaksanakeun, éta bakal ngarusak industri pariwisata Inggris. Dugi ka ayeuna, masih teu aya kabijakan wates anu nyata bahkan sareng anu parah perhatian pikeun varian COVID-19 sapertos India. Cummings nyebat kurangna kabijakan wates ieu "gélo," nyatakeun wisatawan masih sumping di Inggris ti nagara-nagara anu katépaan.

Sabalikna Pamaréntah Inggris parantos ngalaksanakeun sistem lampu patalimarga anu ngagolongkeun kasalametan nagara-nagara sakumaha ogé beureum, damar nu jadi kaya batu, atanapi hejo. Aya langkung ti 40 nagara dina daptar beureum pamaréntah, anu ngagaduhan larangan perjalanan anu ketat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.