24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Warta Breaking Qatar Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Qatar Airways ngalegaan jaringan AS ka 12 tujuan

Qatar Airways ngalegaan jaringan AS ka 12 tujuan
Qatar Airways ngalegaan jaringan AS ka 12 tujuan
Ditulis ku Harry Johnson

Ngalangkungan hiber Atlanta dina 1 Juni, bakal ningali jaringan maskapai AS na dilegakeun ka 12 tujuan sareng langkung ti 85 penerbangan mingguan, langkung ti éta ngalaksanakeun pra-pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways bakal ningkatkeun frekuensi ka Boston, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco sareng Seattle
  • Qatar Airways nawiskeun 12 gerbang anu nyambungkeun mulus sareng ratusan tujuan domestik ngalangkungan mitra strategis na sareng salajengna sacara global
  • Bandara Internasional Hamad mangrupikeun hiji-hijina Bandara Internasional Kasalametan 5-Bintang COVID-19 di Wétan Tengah

Qatar Airways 'neraskeun penerbangan Atlanta opat-mingguan dina 1 Juni nandaan balikeun deui jaringan maskapai pra-pandemi Amérika Serikat ningkatkeun gerbang na janten 12, dua langkung ti éta dioperasikeun sateuacan COVID-19. Maskapai ogé bakal ningkatkeun frekuensi ka Boston, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco sareng Seattle nawiskeun pilihan perjalanan anu langkung fleksibel pikeun panumpangna kalayan langkung ti 85 penerbangan mingguan di Amérika Serikat. Pelayanan anu ningkat ieu bakal nyayogikeun konektipitas kana sababaraha tujuan luang global maskapai sapertos Cape Town, Maldives, Seychelles sareng Zanzibar, sareng aliran lalu lintas konci sanésna di Afrika, Asia sareng Wétan Tengah.

Qatar AirwayChief Executive Group, His Excellency Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Sanaos tantangan tina pandemi, Qatar Airways tetep komitmen ka panumpang sareng mitra dagangna di Amérika Serikat, ngajaga jasa kontinyu bari ngawangun deui jaringan AS sareng ngaluncurkeun dua tujuan anyar - San Fransisco sareng Seattle. Kami ogé parantos nguatkeun ayana di Amérika Serikat ngalangkungan hubungan strategis sareng Alaska Airlines, American Airlines sareng JetBlue anu ngamungkinkeun urang nyambung ka langkung seueur poin di Amérika Serikat tibatan maskapai anu sanés, nyayogikeun para wisatawan AS cara anu paling merenah pikeun ngarambat sacara internasional usum panas ayeuna. .

"Nalika langkung seueur panumpang urang balik ka langit, aranjeunna tiasa betah terang yén aranjeunna ngumbara sareng hiji-hijina maskapai di dunya anu ngagaduhan, babarengan sareng hub global kami anu canggih di Bandara Internasional Hamad, ngahontal opat 5- Peunteun Star Skytrax - kalebet Peringkat Airline 5-Star anu bergengsi, Peunteun Bandara 5-Star, Peringkat Kasalametan Airline 5-Star sareng Peringkat Kasalametan Bandara COVID-19. Kami bangga ngagaduhan pamimpin industri salami waktos sesah ieu, netepkeun patokan pikeun inovasi, kaamanan sareng palayanan pelanggan, sareng ngarep pisan ngabagéakeun palanggan deui nalika aranjeunna ngarencanakeun perjalanan usum panas na. "

Paningkatan Jaringan Amérika:

  • Atlanta - Opat penerbangan mingguan ngahanca 1 Juni
  • Boston - Ningkatkeun kana opat penerbangan mingguan ti 3 Juli
  • Miami - Ngaronjat janten lima penerbangan mingguan ti 7 Juli
  • New York - Ngaronjatna janten penerbangan ganda unggal dinten ti 21 Juli
  • Philadelphia - Ngaronjat janten lima penerbangan mingguan ti 2 Juli
  • Sao Paulo - Ngaronjatna janten penerbangan ganda unggal dinten ti 6 Agustus
  • San Fransisco - Ngaronjatkeun penerbangan harian ti 2 Juli
  • Seattle - Ningkatkeun penerbangan harian ti 8 Juli
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.