24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Cruising kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Parks tema piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Metodeu perjalanan anu langkung laun tiasa janten trend pariwisata ageung

Metodeu perjalanan anu langkung laun tiasa janten trend pariwisata ageung
Metodeu perjalanan anu langkung laun tiasa janten trend pariwisata ageung
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan wisatawan milih tempat anu langkung lami kusabab seueur anu tiasa damel jarak jauh, sareng kelestarian anu langkung parah dina kaputusan perjalanan, jelas yén perjalanan anu laun tiasa janten fenomena global dina sababaraha taun ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Perjalanan laun utamina ngarujuk kana kagancangan perjalanan
  • Perjalanan laun ogé hartosna wisatawan anu cicing langkung lami, ngahubungi masarakat lokal, budaya, tuangeun sareng musik
  • Kelestarian ogé aya di garis payun kaputusan konsumen

Permintaan Pent-up pikeun pangalaman perjalanan anu jero kalayan henteu aya wates wangenan tiasa ngabantosan 'ngalambatkeun perjalanan' janten tren pariwisata ageung. Kalayan wisatawan milih tempat anu langkung lami kusabab seueur anu tiasa damel jarak jauh, sareng kelestarian anu langkung parah dina kaputusan perjalanan, jelas yén perjalanan anu laun tiasa janten fenomena global dina sababaraha taun ka payun.

Perjalanan laun utamina ngarujuk kana kagancangan perjalanan, dimana wisatawan nganggo karéta ngalangkungan Éropa tibatan ngalayang, contona. Nanging, éta ogé ngagaduhan hartos anu langkung lega pikeun turis anu cicing di tujuan anu langkung lami, nekenkeun hubungan sareng masarakat lokal, budaya, tuang sareng musik. Ieu hartosna perjalanan anu laun ogé langkung lestari pikeun komunitas lokal sareng lingkungan.

Rupa-rupa tren konsumen parantos nunjukkeun yén perjalanan anu laun tiasa lepas tina pandemi. Perjalanan langkung panjang tibatan sapuluh wengi langkung dipikahoyong (22%) tibatan kunjungan sadinten (10%) atanapi istirahat pondok tina hiji dugi ka tilu wengi (14%) numutkeun kana polling industri pangénggalna. Repot anu ditambihkeun sareng biaya tambahan perjalanan perjalanan anu aya hubunganana COVID-19 sapertos tés PCR sareng période karantina poténsial hartosna yén perjalanan anu pondok kaleungitan nilai, menerkeun perjalanan anu langkung lami.

Aya ogé tanaga kerja jauh langkung ageung di sakumna dunya kusabab pandemi COVID-19. Langkung 70% réspondén global milih damel jarak jauh ti waktos anu lengkep atanapi ngagaduhan campuran damel boh jauh sareng kantor di polling anu sanés. Seueur kantor sigana langkung fleksibel ngeunaan jam kerja sareng lokasi padamelan salaku akibat tina pandemi, hartosna campuran padamelan sareng luang bakal langkung gampil pikeun padamel.

Kelestarian ogé aya di garis payun kaputusan konsumen. 'Ngadukung sabab sosial' diidéntifikasi salaku supir konci pikeun ngagaleuh produk pikeun 25% réspondén global dina survey konsumen 2021 industri sareng 45% ieu 'saé kagungan'. Pikaresep pikeun produk tiasa ngeunteung kana tren jasa sareng ieu ngaidentipikasi yén konsumén panginten langkung condong ngadukung komunitas lokal pasualan pandemi, anu mangrupikeun celah anu 'perjalanan lalaunan' tiasa dieusian.

Kompetisi parantos langkung intensif antara perenah perjalanan sareng perantara perjalanan utama, nunjukkeun yén perjalanan anu laun pasti bakalan dilakukeun dina perjalanan pasén pandemi. Perantara perjalanan anu nawiskeun liburan 'perjalanan lambat' dibasajankeun operator niche sapertos Travel Intrepid sareng Travel Responsible ka langkung seueur panyadia arus utama sapertos Airbnb sareng Grup Expedia.

Tren ceruk ieu ngagambarkeun kahoyong konsumen anu tumuh pikeun bentuk perjalanan anu langkung ngalaman, langkung luhur sareng sajabina gerombolan wisatawan anu ngempelkeun matahari, laut sareng pasir. Tumuwuhna poténsialna salajengna tiasa nandingan konsép wisata massal sareng konsép paket paket inklusif sadaya dina pos pamulihan perjalanan Covid-19.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.