Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Industri silaturahmi Warta Méwah wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Royal Caribbean Group neraskeun balayar ti Amérika Serikat dina Juni

Royal Caribbean Group neraskeun balayar ti Amérika Serikat dina Juni
Royal Caribbean Group neraskeun balayar ti Amérika Serikat dina Juni
Ditulis ku Harry Johnson

Tanggal 26 Juni, Grup Karibia Karajaan bakal nandaan balik anu ditunggu-tunggu sareng Selebriti Cruises 'Selebriti Tepi angkat ti Port Everglades di Fort Lauderdale.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Balikna perusahaan Cruise diémbarkeun ku balayar dina kapal méwah na Selebriti Tepi
  • Selebritis Tepi dipasihan jalan payun ku CDC janten kapal munggaran anu balik dina cai
  • Pelayaran perdana ti Fort Lauderdale netepkeun panggung pikeun Royal Caribbean Group pikeun ngumumkeun rancana perjalanan tambahan

Grup Karibia Karajaan parantos nampi persetujuan pikeun ngahanca pelayaran ti Amérika Serikat saatos langkung ti sataun operasi ditunda nalika pandemi COVID-19. Tanggal 26 Juni, perusahaan pelayaran bakal nandaan balik anu ditunggu-tunggu Selebriti Pelayaran'Tepi Selebritis angkat ti Port Everglades di Fort Lauderdale.

"Kapalayaran ti Amérika Serikat deui!" saur Richard D. Fain, lulugu Royal sareng Royal Caribbean Group. "Saatos sababaraha bulan damel sareng Pusat Pencegahan Penyakit sareng Pencegahan AS (CDC) sareng pejabat pamaréntahan sanés, Panel Séhat Séhat sareng mitra industri urang, urang tiasa deui nawiskeun anu nyayang pelayaran kasempetan pikeun ngaraosan éndah pelayaran. Kami leres-leres hatur nuhun kana ngahontal tonggong anu istimewa ieu. "

Balikna perusahaan pelayaran diémbarkeun ku balayar dina kapal mewah na selebritis Terpopuler. Kapal éta dibéré maju ku CDC janten kapal munggaran deui di cai, minuhan sadaya standar anyar pikeun nganteurkeun pangalaman pelayaran anu aman sareng séhat pikeun tamu sareng awak. Pelayaran perdana ti Fort Lauderdale netepkeun tahapan pikeun Karajaan Karibia Grup ngumumkeun rancana perjalanan tambahan, ngahirupkeun deui ékonomi palabuhan AS lokal sareng naék ngamimitian rebound di wisata pesiar di sakumna dunya.

Sadaya pelayaran bakal angkat sareng kru divaksinasi sareng sadayana anu umurna langkung ti 16 taun kedah nampilkeun bukti vaksinasi ngalawan COVID-19; dugi ka 1 Agustus 2021, sadaya tamu umur 12 taun atanapi langkung kedah nampilkeun bukti vaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.