24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional rental mobil Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Naon anu kudu dilakukeun salami kakurangan mobil nyewa Hawaii

Naon anu kudu dilakukeun salami kakurangan mobil nyewa Hawaii
Kakurangan nyewa mobil Hawaii

Hawaii parantos ngalaman paningkatan anu gancang dina datangna pengunjung nalika bulan Méi, anu diantisipasi teraskeun salami bulan usum panas sareng nyababkeun kakurangan mobil sewaan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Warga sareng pengunjung sami-sami ngalaman tantangan dina ngamankeun mobil sewaan sapanjang Kapuloan Hawaii.
  2. Otoritas Pariwisata Hawaii damel sareng perusahaan mobil sewaan pikeun milarian solusi.
  3. Kaseueuran paduli ngalangkungan perusahaan nyewa utama parantos ditangtoskeun dugi ka Agustus.

Warga sesah milarian mobil pikeun bisnis sareng perjalanan luncur ka pulau tatangga. Kadatangan anu datang ngalaman masalah anu sami di sadaya kapuloan, kalebet Oahu. Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) sadar kana kaayaan ieu sareng damel sareng pejabat nagara sareng propinsi, ogé perusahaan mobil nyéwa, dina solusi jangka pondok sareng jangka panjang.

Seueur kendaraan parantos disayogikeun dina kaseueuran perusahaan nyewa utama dugi ka Agustus, kalayan biaya séwaan harian pikeun kendaraan anu sayogi sering langkung luhur tibatan biasana. Kami parantos nguping laporan yén sababaraha kendaraan diséwa sakitar $ 700 per dinten.

Armada mobil nyewa Hawaii turun ku langkung ti 40% salami pandemi, anu kahartos nalika perjalanan ka kapuloan sacara efektif dikencarkeun salami sataun. Kurangna nyéwa mobil henteu ngan ukur dugi ka Kapuloan Hawaii; éta ogé kajantenan di tujuan pakansi utama nasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.