Airlines palabuan udara hal hiber Bélarus Breaking News Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kajahatan Éstonia Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Warta Breaking Hungaria Warta Breaking Moldova wartos tanggung jawab kasalametan Berita Sérbia Ngabobol piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Belavia ngabatalkeun penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau sareng Tallinn kusabab larangan hiber Uni Éropa sareng Ukraina

Belavia ngabatalkeun penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau sareng Tallinn kusabab larangan hiber Uni Éropa sareng Ukraina
Belavia ngabatalkeun penerbangan Belgrade, Budapest, Chisinau sareng Tallinn kusabab larangan hiber Uni Éropa sareng Ukraina
Ditulis ku Harry Johnson

Kusabab larangan ku otoritas penerbangan EU sareng Ukraina nganggo ruang udara sareng teu mungkin ngalaksanakeun penerbangan, jasa biasa Belavia ka Belgrade, Budapest, Chisinau ditunda.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Belavia ngabatalkeun penerbangan na biasa ka Belgrade, Sérbia
  • Belavia ngabatalkeun penerbangan biasa na ka Budapest, Hungaria
  • Belavia ngabolaykeun hiber biasa na ka Chisinau, Moldova

Kaganggu pamawa bendera nasional Bélarus Bélavia ngumumkeun dina halaman wéb na dinten ayeuna yén éta parantos ngabolaykeun penerbangan biasa na ka Belgrade, Serbia, Budapest, Hungaria sareng Chisinau, Moldova ti 29 Méi dugi ka 30 Juni (saheulaanan) sabab éta dilarang ku Uni Éropa sareng Ukraina nganggo rohangan udara.

"Kusabab larangan ku otoritas penerbangan Uni Éropa sareng Ukraina nganggo ruang udara sareng teu mungkin ngalaksanakeun penerbangan, jasa biasa ka Belgrade, Budapest, Chisinau ditunda pikeun waktos ti 29 Méi 2021, dugi ka 30 Juni 2021," pernyataan Belavia ceuk.

Belavia ogé nyatakeun yén "ngitung kamungkinan varian rute pikeun penerbangan biasa sareng piagam anu kapangaruhan ku larangan anu dikenalkeun pikeun nangtoskeun kamampuanana."

Maskapai ngumumkeun yén pikeun nyimpang pesawat udara di sababaraha nagara, penerbangan biasa ka Istanbul sareng Larnaca bakal nuturkeun jadwal anu dirobah.

Belavia ogé ngabolaykeun sadaya penerbangan ka Tallinn, Éstonia ti 28 Méi dugi ka 28 Agustus.

Dinten Senén, saatos ngabajak nagara Bélarus anu disponsoran ku pamaréntah pikeun penerbangan Ryanair, pamimpin Uni Éropa mutuskeun pikeun ngahalangan maskapai Bélarus tina badarat di bandara EU sareng ngalayang ngalangkungan Uni Éropa, ogé nyarankan operator Éropa pikeun nunda hiber di ruang udara nagara éta.

Sajumlah nagara parantos nutup tempat udara na ka operator udara Bélarus, kalebet Inggris, Perancis, Latvia, Ukraina, Céko, Finlandia, Lituania, Polandia, Slowakia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.