24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Investasi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Inggris kedah manjangkeun Daptar Héjo pikeun ngahindaran milyaran dina pendapatan pariwisata anu leungit

Heathrow: Rencana karantina pikeun datangna ti hotspot COVID-19 masih teu siap
Heathrow: Rencana karantina pikeun datangna ti hotspot COVID-19 masih teu siap

Pamaréntah Inggris disetél pikeun marios daptar héjo payun 7 Juni, ampir sataun saatos sarat karantina wajib diterapkeun.
Pengumuman éta sateuacanna diluncurkeun fasilitas kadatangan daptar beureum khusus di Bandara London Heathrow, nyiptakeun kapasitas tambahan pikeun kadatangan ti daptar héjo anu dimekarkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Panilitian CEBR énggal ngungkabkeun yén panumpang bisnis sareng rineh ngalangkungan Heathrow nyalira nyumbang langkung ti £ 16 milyar anu diséépkeun di Inggris.
  2. Wisatawan AS nyayogikeun dorongan panggedéna, nyatakeun £ 3.74bn, atanapi ampir saparapat tina total méakkeun, nunjukkeun pentingna malikkeun rute transatlantik anu penting.
  3. Panilitian ngungkabkeun hadiah ka Inggris sabab total pengeluaran tamu tiasa ningkat langkung tina £ 18bn ku 2025 upami Inggris kabuka deui dibuka dina usum panas ieu, nguntungkeun bisnis di saluruh nagara ti London dugi ka Dundee.

Inggris dijadwalkeun sono milyaran pon belanja panumpang Heathrow upami daptar héjo henteu diperpanjang salaku bagian tina tinjauan perjalanan dina 7 Junith. Panilitian anyar ti CEBR - grup ramalan ékonomi anu terkemuka - ngungkabkeun yén panumpang bisnis sareng luang anu sumping di Heathrow nyalira nyéépkeun langkung £ 16 milyar pon di saluruh nagara. Méakkeun panumpang ieu penting pisan, henteu ngan ukur pikeun industri penerbangan tapi pikeun ngadukung padamelan di rébuan bisnis, ti butik di Bond Street dugi ka distilleries di Dundee.

Datang AS ngumbara ngalangkungan Heathrow mangrupikeun sumber pangasilan wisata inbound anu panglobana pikeun sakumna ékonomi, kalayan panumpang ieu nyatakeun £ 3.74 milyar pon, ampir saparapat (23%) tina total méakkeun nalika ngadatangan Inggris. Sateuacan pandemi, Amérika Serikat mangrupikeun pasar paling luhur pikeun pangunjung, kalayan LHR - JFK mangrupikeun salah sahiji rute anu paling nguntungkeun di dunya sareng langkung ti 21 juta panumpang anu ngumbara ti bandara ka Amérika dina 2019. Ieu nyorot kabutuhan anu penting pikeun mulangkeun transatlantik Inggris. rute - ku nambihan AS kana daptar héjo dina kasempetan pangpayunna. Datang ieu ngadukung kota sareng kota di penjuru Inggris, kalayan total méakkeun ti panumpang AS nyumbang langkung £ 700 juta pikeun ékonomi Skotlandia nyalira, numutkeun ka Didatangan Inggris.

Nanging, aya résiko anu datang AS ieu tiasa angkat ka tempat sanés. Italia parantos muka panto na pikeun wisatawan Amérika anu divaksinasi, sareng Perancis nuju siap nuturkeun éta. Upami nagara-nagara Uni Éropa teras-terasan gerak gancang sareng éfisién pikeun mulangkeun hubungan AS, maka Inggris bakal tungtungna masihan kasempetan ékonomi ieu jauh ka EU, sapertos Pamaréntah disangka nempatkeun dasar pikeun ambisi Global Britain.

Kusabab restart awal perjalanan internasional dina 17 Méith, kamajuan gancang parantos dilakukeun ku peluncuran vaksin global, khususna di Amérika Serikat dimana tingkat vaksinasi gancang dugi ka Inggris. Kamajuan ieu, sareng uji coba sareng kontrol dumasar résiko Pamaréntah, ngamungkinkeun pikeun tautan pikeun disimpen sacara aman ka langkung seueur mitra dagang konci résiko rendah Inggris, ngaluarkeun kontribusi ékonomi anu ageung pikeun para pengunjung ieu, bari mayungan kauntungan anu dilakukeun dina perang ngalawan virus ieu.

Panilitian CEBR ogé nunjukkeun yén pengeluaran ku panumpang anu ngumbara ngalangkungan Heathrow badé tumuh ka £ 18.1 milyar sataun dina pertengahan dékade, upami perjalanan udara internasional diteraskeun dina usum panas ieu. Tapi upami kaayaan nyegah éta sareng nomer pangunjung tumuh langkung laun, pengeluaran tiasa turun langkung ti 18% janten £ 13.6 miliar ku 2025.

Warta ieu sumping nalika Heathrow damel sareng Pamaréntah pikeun ngaluncurkeun fasilitas pendaptaran daptar beureum khusus, nyiptakeun langkung seueur kapasitas pikeun kadatangan ti daptar héjo anu dimekarkeun. Mimitina, fasilitas khususna bakal di Terminal 3 sareng diluncurkeun dina 1 Junist, sateuacan dipindahkeun ka Terminal 4.

CEO Heathrow, John Holland-Kaye, saur: "Panilitian ieu nunjukkeun ngan sabaraha usaha di Inggris anu kaleungitan karana larangan pamaréntah pikeun aksés ka pangunjung sareng pasar luar negeri. Pamaréntah ngagaduhan alat pikeun mayungan kaséhatan masarakat sareng ékonomi sareng Menteri kedah muka konci tujuan résiko anu langkung rendah di Éropa, ogé Amérika Serikat, salaku bagian tina tinjauan salajengna dina 7 Juni.th. "

Jace Tyrrell, Chief Executive pikeun New West End Company di London, nyarios: "Jalan-jalan di London biasana rame ku para turis dina waktos taun ayeuna sabab nuju mabur teu ngan ukur pikeun nganjang ka landmark terkenal di dunya urang, tapi nyéépkeun artos di toko, bioskop, hotél sareng réstoran urang. Seueur usaha ieu kaleungitan pisan dina lima belas bulan terakhir, mangaruhan mata pencaharian di ibukota, janten pangunjung anu datang usum panas ieu ti luar negeri bakal ditampi pisan. Kami ngadesek ka Pamaréntah pikeun ngalakukeun sagala anu tiasa dilakukeun supaya balik deui aman. "

Andrew McKenzie Smith, Pendiri Lindores Abbey Distillery di Newburgh, Fife, saur: "Pabrik sulingan di Skotlandia kasohor di saluruh dunya. Éta sababna wisatawan - khususna ti Amérika Serikat - parantos sering ngalayang di sababaraha tempat ningali pengrajin sareng awéwé urang dina aksi, nyandak jutaan pon sareng aranjeunna anu ngabantosan padamelan lokal, bisnis sareng komunitas. Nanging, tanpa aya perjalanan luar negeri, sumber pendapatan anu penting ieu parantos leungit pikeun sataun kamari dugi ka ngarugikeun jalma-jalma anu sami pisan ieu. Éta henteu ngan ukur bandara sareng maskapai anu ngitung dina hanca na. Éta sulingan di Fife sareng Skotlandia anu langkung ageung sapertos diri urang. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.