24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Bandara Bandar Raya George Best Belfast ngumumkeun CEO anyar

Bandara Bandar Raya George Best Belfast ngumumkeun CEO anyar
Mateus Aula ditunjuk salaku Pimpinan Eksekutif Bandara Internasional Belfast
Ditulis ku Harry Johnson

Mateus bakal nyangking seueur pangalaman ka bandara ti waktosna salaku Diréktur Komérsial di David Lloyd sareng salaku Chief Officer Komérsial London City Airport

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Mateus Aula ditunjuk salaku Pimpinan Eksekutif Bandara Internasional Belfast
  • Pangalaman saméméhna Aula kalebet kalungguhan éksékutip di American Airlines, dimana anjeunna Ngatur Diréktur, Penjualan & Pamasaran, EMEA, sareng Wakil Présidén di Travelport
  • Dina sababaraha bulan terakhir bandara parantos narik maskapai sareng rute anyar, sareng bakal hiber ka 26 tujuan di Inggris sareng Éropa dina usum panas ayeuna

George Bandara Internasional Belfast Pangsaéna gumbira ngumumkeun pengangkatan Mateus Aula salaku Chief Executive, mimiti ti 1 Agustus 2021. Anjeunna bakal nyandak alih ti CEO anu parantos lami Brian Ambrose, anu ngumumkeun dina bulan Pébruari taun ayeuna yén anjeunna bakal pensiun usum panas ieu.

Mateus bakal nyayogikeun seueur pangalaman ka bandara ti waktosna salaku Diréktur Komérsial di David Lloyd sareng salaku Chief Officer Komérsial London City Airport.

Pangalamanna sateuacanna ogé kalebet kalungguhan éksékutip di American Airlines, dimana anjeunna Ngatur Diréktur, Penjualan & Pamasaran, EMEA, sareng Wakil Présidén di Travelport. 

Declan Collier, Pupuhu, Bandara Kota Belfast mairan:

"Kami resep yén Mateus bakal sumping ka Bandara di Belfast City pikeun mingpin pos COVID-19 restart sareng pamulihan sareng ningkatkeun posisi bandara di pasar Inggris. Pangalaman éksténsif Mateus dina séktor penerbangan sareng, khususna, élmuna ngamajukeun sareng mengkomersialkeun bandara pusat kota anu sami, bakal ageung pisan pikeun Bandara Internasional Belfast. 

"Kuring ogé hoyong hatur nuhun ka Brian pikeun kapamimpinan sareng prestasina salami 16 taun ka pengker anu antukna anjeunna ngembangkeun Bandara Internasional Belfast janten bandara pilihan Irlandia Kalér.

"Pitunjuk strategis na parantos luar biasa, sareng anjeunna bakal angkat nalika mastikeun bandara ditempatan pikeun ngadukung pamulihan ékonomi di Irlandia Kalér sareng siap nohonan paménta anu ningkat dina akhir taun ayeuna sareng ka hareup."

Matthew Hall nambihan,

"Kuring ngarep pisan gabung sareng tim manajemen anu berpengalaman di Bandara Kota Belfast. Mangrupikeun waktos anu penting dina industri penerbangan nalika perjalanan neraskeun pasualan-pandemi, sareng bandara ngagaduhan peran penting dina ngadukung ékonomi Irlandia Kalér dina waktos ayeuna. "

Dina sababaraha bulan terakhir bandara parantos narik maskapai sareng rute anyar, sareng bakal mabur ka 26 tujuan di saluruh Inggris sareng Éropa usum panas ieu sareng mitra maskapai Aer Lingus, British Airways, Eastern Airways, Loganair, KLM, Ryanair sareng Vueling.

Brian Ambrose, Chief Executive, Bandara Belfast City nyarios,

"Éta mangrupikeun kaistiméwaan pikeun ngalayanan Bandara Internasional Belfast salaku Chief Executive, sareng kuring hoyong hatur ka tim anu komitmen sareng berbakat anu parantos ngawangun produk sareng jasa anu paling saé.

"Kuring miharep Mateus sadayana anu pangsaéna dina peran anyarna nalika anjeunna napigasi pamulihan pasca pandemi sareng kasempetan anu pikaresepeun anu nyandak."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.