24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Rusia neraskeun penerbangan Moscow ka London dina 2 Juni

Rusia neraskeun penerbangan panumpang Inggris anu dijadwalkeun dina 2 Juni
Rusia neraskeun penerbangan panumpang Inggris anu dijadwalkeun dina 2 Juni
Ditulis ku Harry Johnson

Rusia neraskeun jasa udara Inggris sareng tilu hiber saminggu dilayang sacara timbal balik.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Féderasi Rusia ngaluncurkeun hubungan udara Inggris
  • Penerbangan biasa antara Moskow sareng London bakal dilanjutkeun ti 2 Juni
  • Rusia ngagantungkeun jasa udara biasa sareng Inggris dina bulan Désémber 2020

Pusat krisis anti-coronavirus nasional Rusia ngumumkeun dinten ayeuna yén Féderasi Rusia bakal neraskeun jasa udara anu dijadwalkeun rutin sareng Karajaan Inggris mimitian tanggal 2 Juni 2021.

"Dina pandangan kaayaan épidemiologis ningkat di Inggris, pusat krisis parantos nyandak kaputusan pikeun henteu manjangan gantung jasa udara. Penerbangan biasa antara Moscow jeung London bakal dilanjutkeun ti 2 Juni. Tilu hiber saminggu bakal dilakukeun sacara silihbales, "saur régulator Rusia.

Rusia nunda jasa udara biasa sareng Inggris dina bulan Désémber 2020 kusabab lonjakan tajam dina kasus COVID-19 di nagara éta.

Rusia ogé parantos mutuskeun pikeun neraskeun sajumlah hiber biasa ka nagara sanés, kalebet Austria, Hungaria, Libanon sareng Kroasia.

Pejabat Rusia ogé ngumumkeun yén larangan penerbangan Turki sareng Tanzania bakal dijaga dugi ka tanggal 21 Juni.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.