Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Saint Lusia ngagampangkeun protokol di pulau pikeun wisatawan vaksin COVID-19 lengkep

Saint Lusia ngagampangkeun protokol di pulau pikeun wisatawan vaksin COVID-19 lengkep
Saint Lusia ngagampangkeun protokol di pulau pikeun wisatawan vaksin COVID-19 lengkep
Ditulis ku Harry Johnson

Wisatawan anu parantos divaksinasi ayeuna tiasa mesen mobil nyéwaan, tuang di réstoran anu langkung seueur, sareng ngiringan kagiatan tambahan sapertos jalan pantai, sadayana nalika niténan protokol di pulau anu aya.

  • Wisatawan anu divaksinasi pinuh tiasa ngaraosan langkung seueur kasempetan pikeun ngalaman di sakumna pulau
  • Datang anu divaksinasi ayeuna parantos ningkat aksés ka sadaya daérah Saint Lucia ti dinten kadatangan
  • Paduli status vaksinasi, teu aya parobihan kana protokol pra-kadatangan pikeun palancong

Pamaréntah Saint Lusia parantos ngumumkeun yén mimiti 31 Méi 2021, wisatawan anu divaksinasi COVID-19 tiasa ngaraosan langkung seueur kasempetan pikeun ngalaman sakumna pulau. 

Wisatawan anu parantos divaksinasi ayeuna tiasa mesen mobil nyéwaan, tuang di réstoran anu langkung seueur, sareng ngiringan kagiatan tambahan sapertos jalan pantai, sadayana nalika niténan protokol di pulau anu aya. 

Datang anu divaksinasi ayeuna parantos ningkat aksés ka sadaya daérah Saint Lucia ti dinten kadatangan tanpa larangan sareng karantina parantos dipiceun pikeun warga negara anu divaksinasi. Salaku conto, wisatawan anu divaksinasi tiasa ngajajah toko, pasar, réstoran sareng kagiatan di panjuru pulau di daérah anu populer diantarana Castries, Rodney Bay, Soufrière sareng seueur deui. 

Sadaya pangunjung ka Saint Lucia tiasa cicing dina sauntuyan akomodasi anu disahkeun ku COVID (hotél, villa, Airbnb). Sareng pikeun pengunjung anu divaksinasi, aranjeunna ayeuna tiasa cicing di langkung ti dua sipat upami pikaresep. 

"Pikeun duanana pangunjung sareng warga lokal kami, komitmen urang pikeun hirup babarengan kalayan aman sareng tanggung jawab COVID tetep kuat," saur Hon. Perdana Menteri Allen Chastanet. "Sedengkeun sadaya anu nganjang ka Saint Lucia ayeuna tiasa ngalaman pakansi anu saé ogé wisata anu disatujuan sareng atraksi, wisatawan anu divaksinasi ayeuna diulem pikeun ngajalajah tujuan anu lengkep dina waktu luang, bari nuturkeun protokol kami. Kami parantos hasil sareng aman ngatur pariwisata ti saprak muka deui wates urang dina Juni 2020, kalayan henteu kedah ditutup kusabab protokol kami sareng gelembung anu kami ciptakeun pikeun pengunjung kami sareng padamelan pariwisata garis payun. Kami resep tiasa ngagedékeun kasempetan pikeun pengunjung anu divaksinasi sareng ngagampangkeun larangan pikeun wangsal anu janten warga nagara. Pengunjung divaksinasi ayeuna tiasa leres-leres liburan sapertos lokal. ”

Pikeun nyayogikeun vaksin sapinuhna, wisatawan kedah ngagaduhan dosis terakhir tina vaksin COVID-19 dua dosis atanapi vaksin satu dosis sahenteuna dua minggu (14 dinten) sateuacan ngumbara. Wisatawan bakal nunjukkeun yén aranjeunna leres-leres divaksinasi nalika ngeusian formulir Otorisasi Wisata sateuacanna sumping, sareng unggah buktina vaksinasi. Datang kedah ngarambat nganggo kartu vaksinasi atanapi dokuméntasi na. Sesampainya di Saint Lucia, pangunjung anu parantos divaksinasi sadayana bakal dipercepatkeun ngalangkungan garis Screening Kaséhatan khusus sareng bakal dipasihan gelang idéntifikasi non-éléktronik salami waktos aranjeunna cicing. Gelang ieu kedah dianggo salami cicing sareng dipiceun nalika angkat ka Saint Lucia.

Wisatawan anu teu divaksinasi bakal terus diidinan cicing dugi ka dua pasipatan anu parantos disertifikasi salami 14 dinten kahiji sareng warga nagara anu teu divaksinasi bakal diperyogikeun ngadaptar karantina kanggo période anu sami.  

Paduli status vaksinasi, henteu aya parobihan kana protokol pra-kadatangan pikeun palancong, kalebet: sadayana kadatangan ka Saint Lucia (lima taun atanapi langkung) kedah kéngingkeun hasil uji PCR COVID-19 négatip anu dicandak henteu langkung ti lima (5) dinten sateuacan kadatangan; kirimkeun formulir Pendaptaran Wisata online; sareng kedah taat kana sadaya protokol kaamanan anu aya di tempatna, kalebet nganggo masker di tempat umum.