Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Aljazair muka deui sababaraha perjalanan udara internasional kalayan penerbangan Perancis, Turki, Spanyol sareng Tunisia

Aljazair muka deui sababaraha perjalanan udara internasional kalayan penerbangan Perancis, Turki, Spanyol sareng Tunisia
Aljazair muka deui sababaraha perjalanan udara internasional kalayan penerbangan Perancis, Turki, Spanyol sareng Tunisia
Ditulis ku Harry Johnson

Panumpang anu asup kedah dikarantina di hotél anu ditunjuk salami lima dinten saatos badarat, salaku bagian tina protokol kasihatan ngalawan COVID-19.

  • Aljazair muka deui perjalanan udara internasional sareng Perancis
  • Aljazair neraskeun deui lalu lintas udara Turki
  • Aljazair ngaluncurkeun deui hubungan hawa sareng Spanyol

Pejabat pamaréntahan Aljazair ngumumkeun yén saatos dipareuman 14 bulan, nagara sawaréh muka deui perjalanan udara internasionalna, pikeun anu munggaran ti saprak wabah COVID-19 pandemi dina Maret 2020.

Penerbangan munggaran ti Perancis, sareng 299 panumpang naék, badarat di Bandara Internasional Algiers dina Salasa soré.

Rencana pembukaan deui kalebet lima penerbangan harian ka sareng ti opat nagara, kalebet Perancis, Turki, Spanyol sareng Tunisia, numutkeun pamaréntahan Aljazair.

Panumpang anu asup kedah dikarantina di hotél anu ditunjuk salami lima dinten saatos badarat, salaku bagian tina protokol kasihatan ngalawan COVID-19.

Samentara éta, Aljazair ngalaporkeun 305 kasus COVID-19 anyar dina 24 jam terakhir, naékkeun total kasus anu dikonfirmasi janten 129,318. Dalapan korban jiwa anu kacatet, nyababkeun korban maot tina virus janten 3,480.