Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Sendal Resorts Barbados: Dibuka sareng nampi tamu

Sendal Resorts Barbados: Dibuka sareng nampi tamu
Sendal Resorts Barbados

Éta anu disebat Pupuhu Eksekutif Internasional Sandals Resorts Adam Stewart janten dinten penting nalika 2 hotél Barbados na dibuka deui bulan kamari, anu terakhir ngalakukeun éta saprak pandemi sumping langkung sataun katukang.

  1. Tanggal 14 Méi 2021, duanana Sendal Barbados sareng Sendal Royal Barbados ngabuka bandérana pikeun tanda dibuka deui.
  2. Kacuali ka Sandals Royal Bahamian anu ayeuna dina renovasi, sadaya Resort Sandals ayeuna kabuka sareng ngabagéakeun tamu.
  3. Sendal parantos ngalaksanakeun usaha dibuka deui sapanjang Karibia sareng netepkeun standar pikeun kumaha cara salamet sareng suksés ngabagéakeun wisatawan anu balik.

"Dinten ieu mangrupikeun dinten penting pikeun Sandals Resorts International, nyirian pertama kalina ti saprak mimiti pandemi, yén kami operasional di unggal tujuan Karibia anu kami laksanakeun," saur Stewart. "Ieu mangrupikeun bukti pikeun tim kami anu luar biasa, para tamu satia sareng penasihat perjalanan anu percanten ka mérek kami pikeun ngajantenkeun janji kami nempatkeun kaséhatan sareng kasalametan konsuménna heula."

sadaya Sendal Resort, kecuali Sendal Royal Bahamian, anu ngalaman transformasi anu éksténsif sareng bakal dibuka deui 4 Nopémber, kabuka sareng operasional. Sadayana 3 Pantai Resorts, kalayan lokasi di Jamaika sareng Kapuloan Turks sareng Caicos, ogé kabuka.

"Kami bungah pisan damel di unggal tempat dimana urang beroperasi di Karibia. Sareng nalika mangrupikeun kabagjaan pikeun ngabagéakeun tamu sareng nyéépkeun paménta anu penting pikeun gaya méwah kami kalebet pakansi, éta ogé pikaresepeun pisan terang yén kami bagian tina mesin pariwisata anu bakal nyandak kasempetan anu nyata sareng bermakna pikeun anggota tim kami. sareng komunitas Karibia anu langkung ageung. Kami reueus parantos mingpin usaha dibuka deui sapanjang Karibia sareng netepkeun standar pikeun kumaha cara salamet sareng suksés ngabagéakeun deui palancong. Éta leres-leres dinten anu saé sareng ngan ukur mimiti, ”saur Stewart.

Barbados mangrupikeun tempat lokal anu aheng, sejarah anu euyeub, sareng rupa-rupa olahraga sareng kagiatan. Kalayan lanskap anu spektakuler anu robih sacara dramatis ti hiji kota ka kota anu salajengna, unggal tempat lokal ngagaduhan tingkat anu sami sareng saderhana, nawiskeun kagiatan sareng hiburan pikeun para pecinta alam, anu ngiringan klub, sareng para petualang. Permata aheng ieu ngungkabkeun guha-gua anu jero sareng leuweung anu didumukan ku monyét ngalawan kaayaan gawir anu taringgul, pantai pasir bodas, sareng laut anu hérang. Barbados nawiskeun 2 Resort mewah khusus pikeun jalma dewasa, nganggo Sendal heula kolam renang di puncak gedong, taman karajinan bir munggaran, sareng tuangeun gourmet di 18 réstoran unik.

Salian ti 2 resép di Barbados, sémah wilujeng sumping di Bahama di Emerald Bay; Jamaika di Montego Bay, Royal Caribbean, Negril, South Coast, Ochi, sareng Royal Plantation; Antigua di Grande Antigua; Saint Lucia di Kabupaten La Toc, Grande St. Lucia, sareng Pantai Halcyon; sareng Grenada di St. George's, Grenada.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel