Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata Tropis Queensland Kalér namina anggota dewan énggal

Pariwisata Tropis Queensland Kalér namina anggota dewan énggal
Pariwisata Tropis Queensland Kalér namina anggota dewan énggal

Pariwisata Tropis Northlandland (TTNQ) parantos nunjuk John O'Sullivan, CEO Experience Co, janten Déwan Direksi na.

  1. CEO Travel anu ngalaman pangalaman ngagabung sareng Déwan Direksi TTNQ.
  2. Wewengkon Tropical North Queensland paling dikenal salaku gateway ka Great Barrier Reef anu didaptarkeun ku Warisan Dunya sareng Hutan Hutan Tropika Wet.
  3. Pariwisata mangrupikeun supir ékonomi utama di daérah éta sareng dunungan nomer hiji kalayan hiji ti 5 urang padamelan dina pariwisata.

Pupuhu TTNQ Ken Chapman nyarios yén Dewan resep ngabagéakeun Mr. O'Sullivan anu pangalaman pamasaran na ngajantenkeun anjeunna janten tambahan anu luar biasa pikeun Déwan.

"John kapala bisnis pariwisata didaptarkeun masarakat awam pisan sareng gaduh pangalaman pamasaran fenomenal," saur anjeunna.

Mr. O'Sullivan gaduh langkung ti 25 taun pangalaman dina sektor pariwisata sareng industri anu aya hubunganana sareng kaasup Diréktur Ngatur Pariwisata Australia pikeun 5 taun.

Anjeunna ngayakeun kalungguhan senior sareng Féderasi Sepakbola Australia, Acara Queensland, sareng Fox Sports, sareng ngagaduhan kamampuan kapamimpinan sareng pangalaman dina olahraga, hiburan, média, perjalanan, sareng sektor pariwisata dina panggung lokal sareng global.