Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata Italia bakal balayar sagara sareng Costa Cruises

Pariwisata Italia bakal balayar sagara sareng Costa Cruises
LR - HE Omar Obaid Alshamsi, Paolo Glisenti sareng Mario Zanetti saatos Costa Cruises ngadaptarkeun paviliun Italia di Expo Dubai

Pariwisata Italia anu diwakilan ngalangkungan paviliun Italia na bakal angkat ka Expo 2020 Dubai di UAE dina kapal Costa Cruises.

  1. Expo 2020 dijadwalkeun janten World Expo anu diayakeun ku Dubai di UAE ti 2020, tapi kusabab COVID-19, tanggal-tanggal anu anyar nyaéta 1 Oktober 2021 - 31 Maret 2022.
  2. Perjangjian antara perusahaan Italia sareng Komisaris pikeun partisipasi Italia dina Expo Dubai 2021 ditandatanganan di Civitavecchia, naék kana kapal pengker "héjo" Costa Smeralda.
  3. Acara ieu ningali partisipasi rongkah penyanyi Italia Annalisa.

Perjanjian ieu ditandatanganan ku Mario Zanetti, General Manager Costa Cruises, sareng ku Komisaris Paolo Glisenti, ku ayana duta besar UAE ka Itali, HE Omar Obaid Alshamsi.

"Hadir di Paviliun Italia di Expo Dubai mangrupikeun sumber kareueus pisan pikeun kami, ogé tanda anu nyata sareng nyata tina ngabalikan pariwisata sareng sistem nagara," saur Zanetti. "Kapal kami mawa kaindahan Italia ka dunya, sareng kami resep teraskeun carita ieu di Dubai, dina kasempetan anu penting sapertos ulang, sareng seueur protagonis mérek sanés anu pangsaéna ti Itali.

"Expo bakal janten tempat pasamoan sareng diskusi ngeunaan masalah-masalah penting pikeun kapayunna sapertos ngembangkeun pariwisata berkelanjutan sareng inklusif, anu perusahaan kami boga niat janten pamimpin sareng conto pikeun séktor séktor, pikeun ngabantosan nilai pikeun ékonomi sareng pikeun tujuan urang dina nami inovasi, ngahargaan budaya sareng lingkungan. "

Ngidinan sémahna ngalaman Expo sareng nganjang ka Paviliun Italia, ti tanggal 17 Désémber 2021 dugi ka pertengahan Maret 2022, perusahaan bakal nempatkeun kapal anyar Costa Firenze, diwangun ku Fincantieri di Marghera sareng didaptarkeun ka Renaissance Florentine, di Teluk Arab.