Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Warisan Bahamian bakal dirayakeun di buruan Miami Marlins tanggal 12 Juni 2021

Warisan Bahamian bakal dirayakeun di buruan Miami Marlins tanggal 12 Juni 2021
Warisan Bahamian dirayakeun

Bahamians sapanjang Florida, Amérika Serikat anu langkung lega, sareng The Bahama didorong nyandak drum sareng bendéra kulit domba, ka buruan perayaan Warisan Bahamian khusus sareng Miami Marlins dina dinten Sabtu, 12 Juni 2021, jam 4:10 sonten dina pinjaman , Florida.

  1. Budaya Junkanoo sareng Bahamian Jazz Chisholm of Marlins bakal nyorot acara khusus éta.
  2. Sorotan pertandingan bakal ngahargaan pamaén Baseball Mayor Liga Miami Marlins, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr, pituin Nassau, Bahama. 
  3. Perayaan postgame anu nampilkeun lagu-lagu Bahamian anu populér bakal dilakukeun ku grup Bahamian Steel Band Delight. 

Gim baseball dimana Miami Marlins bakal nyandak Atlanta Braves dipiharep bakal ngagungkeun warisan sareng budaya The Bahama anu bageur sareng hubungan anu caket sareng komunitas Rajana. Perayaan éta bakal nyayogikeun musik pulsating sareng wirahma The Bahama, sareng pementasan Junkanoo buru-buru kaluar acara jam 3 sonten anu nunjukkeun Bahama Junkanoo Revue of Miami sareng Junkanooers Barabbas Woodside, Langston Longley, Ronnie Sands sareng Pluckers Chipman

Sorotan pertandingan bakal ngahargaan pamaén Baseball Mayor Liga Miami Marlins, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr, 23 taun, pituin Nassau, Bahama. Jazz mangrupikeun pamaén Bahamian anu munggaran kalayan franchise Marlins sareng ngan katujuh Bahamian, anu maénkeun Major League Baseball.

Perayaan postgame anu nampilkeun lagu-lagu Bahamian anu populér bakal dilakukeun ku grup Bahamian Steel Band Delight. 

Perayaan Warisan mangrupikeun prakarsa kolaborasi ku Miami Marlins, Kantor Bahama Konsulat Jenderal (Miami), Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama, Bahamasair, Otoritas Olahraga Nasional (NSA) The Bahamas sareng Asosiasi Baseball Bahamas (BBA).

"Salaku tujuan, Kapuloan Bahama dipikaterang di dunya kusabab matahari, pasir, laut sareng olah raga na. Salami mangtaun-taun, urang parantos damel sareng sababaraha badan olahraga élit, anu pamaén, kulawarga sareng réréncanganna parantos ngalaman langsung, kageulisan idéllik nagara urang sareng silaturahmi haneut. Kami tetep ngumbar dina ngudag kami pikeun mastikeun yén warisan unik sareng euyeub The Bahama, ngalangkungan kemitraan ieu, dipromosikeun pisan sareng Bahama dikenal salaku tujuan utama pikeun pariwisata olahraga di Karibia. Gawe sareng hasil sareng organisasi sapertos Miami Marlins parantos ngabantosan pisan kami, "saur Ibu Linda Mackey, Konsul Jénderal, Konsulat Jénderal Bahama (Miami).

Perdana Menteri, Anu Paling Hon. Dr Hubert Minnis sasarengan sareng pajabat pamaréntah sanésna parantos diulem ku organisasi Marlins pikeun ilubiung dina acara éta.

Tautan promosi khusus parantos diciptakeun pikeun diaspora Bahamian kanggo mésér tikét kanggo pertandingan sareng nampi kaos oblong "Kaos Warisan Chisolm Jr Bahamian" anu tiasa dianggo dina pertandingan. Sumbangan ka BBA sareng aksés ka band Junkanoo anu parantos lami sareng pagelaran postgame Steel Band Delight dilebetkeun kana paket promosi. Tikét permainan umum henteu masihan aksés ka hadirin kaos oblong Perayaan Warisan Bahamian anu eksklusif. Tautanana nyaéta: 


Perayaan Warisan Bahamian - NSA (fevo.com)

Perayaan Warisan Bahamian - BBA (fevo.com)

Bahamasair ogé parantos nyiptakeun bungkus Warisan pusingan khusus pikeun buruan pikeun jalma anu ngumbara ka Florida ti Nassau sareng Freeport. Tikét, ngamangpaatkeun kode promo 00MXDF1F sareng dipésér dina bahamasair.com, nyaéta $ 270.09 ti Nassau ka Miami atanapi Fort Lauderdale sareng $ 266.17 ti Freeport ka Fort Lauderdale sareng kalebet angkutan maskapai perjalanan-balik, tikét buruan, Kaos Kaisar, sareng hiburan postgame.

Bahamians didorong pikeun nyandak kendang kulit kambing sareng panji na. Pabrikan nois, kalebet cowbells sareng alat musik angin, dilarang pisan di stadion.

Perkawis BAHAMAS

Kalayan langkung ti 700 pulau sareng cay sareng 16 tujuan pulau anu unik, Bahama ayana ngan ukur 50 mil ti basisir Florida, nawiskeun pelarian flyaway anu gampang anu ngangkut wisatawan jauh tina sapopoéna. Kapuloan Bahama ngagaduhan perikanan kelas dunya, beuleum, parahu, birding, sareng kagiatan berbasis alam, rébuan mil ti cai bumi anu paling spektakuler sareng pantai murni anu ngantosan kulawarga, pasangan sareng petualang. Jelajah sadaya kapuloan anu ditawarkeunana www.bahamas.com atawa dina Facebook, YouTube or Instagram pikeun ningali kunaon Éta Langkung Hadé di Bahama.

Langkung seueur warta ngeunaan Bahama