Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Heathrow suksés ngalebetkeun bahan bakar penerbangan sustainable kana operasina

Heathrow suksés ngalebetkeun bahan bakar penerbangan sustainable kana operasina
Heathrow suksés ngalebetkeun bahan bakar penerbangan sustainable kana operasina
Ditulis ku Harry Johnson

Bahan bakar penerbangan berkelanjutan pikeun sabagéan ageung jet Heathrow nalika bandara ngalih pikeun ngirangan émisi.

  • Gawe sareng Vitol Aviation sareng Neste, Heathrow parantos janten bandara utama Inggris anu mimiti ngahijikeun bahan bakar penerbangan sustainable (SAF) kana distribusi bahan bakar na
  • Dihareupeun KTT G7, suluhna bakal dicampur kana pasokan bahan bakar utama bandara hub Inggris ti 3 Juni
  • Pasokanna, sami sareng bahan bakar anu diperyogikeun pikeun daya antara 5-10 penerbangan jarak jauh, tujuanana pikeun dijantenkeun salaku konsép konsép pikeun ngagunakeun SAF anu langkung ageung ka payunna

Selaparang parantos hasil ngahijikeun bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF) kana operasina, payun ti KTT G7. Gawe bareng Vitol Aviation sareng Neste MY Sustainable Aviation Fuel ™, bahan bakarna bakal dilebetkeun kana pasokan bahan bakar utama bandara dinten ayeuna, sareng dicampur dianggo dina penerbangan anu dioperasikeun di Heathrow salami sababaraha dinten ka payun. Sedengkeun pasokan bahan bakar tiasa langkung alit - sami sareng ngamajukeun 5-10 penerbangan jarak jauh - pangiriman komérsial ieu bakal ngawangun bukti konsép di bandara pangageungna di Inggris. Ngahontal tonggong tonggong ieu mangrupikeun léngkah munggaran anu kritis dina nunjukkeun ka Pamaréntah yén téknologi bakal tiasa dianggo dina ngirangan karbon tina penerbangan salami kerangka kabijakan anu leres pikeun insentif angkat di skala kahontal.

Kaahlian Vitol Aviation dina penanganan spesialis bahan bakar jet bakal digabungkeun sareng kamampuan produksi SAF anu dipimpin ku Neste. Neste MY SAF dihasilkeun 100% tina limbah terbarukan sareng sustainable sareng bahan baku résidu, sapertos minyak masak bekas sareng limbah gajih sato sareng lauk. Bahan bakar Neste MY Sustainable Aviation dina bentuk anu rapih sareng sapanjang siklus kahirupan, ngirangan dugi ka 80% émisi gas rumah kaca dibandingkeun sareng panggunaan bahan bakar jet fosil.

Ningkatkeun panggunaan Sustainable Aviation Fuel (SAF) mangrupikeun alat konci dina dekarbonisasi penerbangan. Babarengan téknologi anu sanés, éta nawiskeun jalur pikeun ngahontal penerbangan enol bersih saluyu sareng Pasatujuan Paris. Nalika urang caket kana COP26 di Glasgow ayeuna mangrupikeun waktos kanggo Pamaréntah, investor sareng industri pikeun kolaborasi dina ningkatkeun panggunaan SAF pikeun mastikeun momentum nyata dékade ieu.

Pengumuman dinten ieu nandakeun léngkah salajengna dina Heathrow sareng rencana sektor penerbangan Inggris pikeun net zero flight. Pikeun ngahontal skala gancang produksi SAFs, Heathrow nyauran Pamaréntah Inggris netepkeun mandat anu ningkat anu meryogikeun minimum SAF 10% panggunaan maskapai ku 2030, ningkat sahenteuna 50% ku 2050. Ieu kedah disarengan insentif komérsial pikeun maskapai pikeun ngarangsang paménta sareng ngadukung investasi, sareng ngabantosan mastikeun yén Inggris aya di payuneun produksi SAF.

Heathrow parantos damel sareng mitra kalebet maskapai dina komitmen ka SAF janten hub Inggris tiasa ngahontal tujuan pikeun janten salah sahiji bandara anu paling berkelanjutan di dunya. 58% maskapai Heathrow ku gerakan lalu lintas udara parantos komitmen kana panggunaan SAF 10% dina taun 2030. Panitia Komite ngeunaan proyéksi Perubahan Iklim pikeun panggunaan SAF taun 2030 nyaéta 7%, nunjukkeun penerbangan Heathrow parantos 84% ​​dina jalan nuju proyéksi ieu.