Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bandara Budapest: Ngapung ti Budapest ka pulau Yunani di Kos sareng Wizz Air

Bandara Budapest: Ngapung ti Budapest ka pulau Yunani di Kos sareng Wizz Air
Bandara Budapest: Ngapung ti Budapest ka pulau Yunani di Kos sareng Wizz Air
Ditulis ku Harry Johnson

Operator panggedéna bandara Éropa Wétan Tengah negeskeun dinten ayeuna bakal ngaluncurkeun jasa dua kali mingguan ka kota palabuan anu dipikaterang ku seueur pantai na.

  • Bandara Budapest ngumumkeun pamekaran salajengna pikeun jaringan rute na
  • Wizz Air nambihan tautan anyar ka pulau Yunani Kos
  • Wizz Air bakal ngaluncurkeun layanan dua kali mingguan ka kota palabuan Yunani

Ngan sababaraha minggu ka kebangkitan jasa udara di Bandara Budapest, gateway Hungaria ngumumkeun pamekaran langkung jauh tina jaringan rute na sareng ditambahan tautan énggal Wizz Air ka pulau Yunani Kos. Ngadukung ékspansi ulang basis bumi na, maskapai biaya murah murah (ULCC) parantos ngonfirmasi dimimiti sambungan na anu pangahirna ti tanggal 16 Juli, sareng korsi anu bakal dijual dinten ayeuna.

Operator panggedéna bandara Éropa Wétan Tengah negeskeun dinten ayeuna bakal ngaluncurkeun layanan dua kali mingguan (Senén sareng Jumaah) ka kota palabuan anu dipikaterang ku seueur pantai na. Tujuan anyar pikeun bandara sareng maskapai, Wizz Air henteu nyanghareupan persaingan langsung dina rute, ngaluncurkeun Budapest's 11th tautan ka Yunani nalika Kos ngagabung sareng Athena, Chania, Corfu, Heraklion, Mykonos, Preveza, Rhodes, Santorini, Tesalonika, sareng Zakynthos.

"Pengumuman Wizz Air bakal ngahubungkeun kami ka tempat bodas dina peta rute kami, saurna henteu acan ngalayanan pulau anu saé ieu. Kami resep pisan maskapai parantos milih kami janten salah sahiji bandara mimiti anu bakal nyambung ka Kos, "saur Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Sedengkeun kami ningali seueur resumptions jasa di jaringan kami, éta sami pikaresepeun pikeun mastikeun tujuan anyar sareng pikaresepeun pikeun ningkatkeun konéktipitas urang salami sasih payun. Kami kerja keras pikeun ngabeungharan naon anu ditawarkeun pikeun panumpang urang sareng tiasa kalebet pulau Yunani anu kawéntar salami usum panas mangrupikeun dorongan anu cukup pikeun jadwal urang, "tambahkeun Bogáts.