Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

United Airlines mésér 15 jet supersonic ti Boom Supersonic

United Airlines mésér 15 jet supersonic ti Boom Supersonic
United Airlines mésér 15 jet supersonic ti Boom Supersonic
Ditulis ku Harry Johnson

Dina kaayaan perjanjian, United Airlines bakal mésér 15 maskapai Boom's 'Overture', sakali Overture nyumponan syarat kaamanan, operasional sareng kelestarian anu dipénta Serikat, sareng pilihan pikeun 35 pesawat tambahan.

  • Serikat nambihan kagancangan supersonic ku perjanjian anyar
  • Serikat mangrupikeun maskapai AS munggaran anu nandatanganan perjanjian komérsial sareng Boom Supersonic
  • Pesawat anyar bakal motong waktos perjalanan dina satengah sareng ngoperasikeun dugi ka 100% bahan bakar penerbangan sustainable

United Airlines dinten ayeuna ngumumkeun perjanjian komérsial sareng perusahaan aerospace anu berbasis di Denver Boom Supersonic pikeun nambihan pesawat ka armada global na ogé inisiatif kelestarian koperasi - léngkah anu mempermudah luncat ka payun dina ngahancurkeun kacepetan supersonik ka penerbangan.

Dina kaayaan perjanjian, Amérika Airlines bakal mésér 15 maskapai 'Overture' Boom, sakali Overture nyumponan sarat kaamanan, operasi sareng kelestarian Serikat, sareng pilihan pikeun 35 pesawat tambahan. Perusahaan bakal gawé bareng dina nyumponan sarat éta sateuacan dikiringan. Sakali operasional, Overture diarepkeun janten pesawat komersial ageung anu mimiti janten net-zero carbon ti dinten ka hiji, dioptimalkeun pikeun dijalankeun dina 100% fuel aviation sustainable (SAF). Éta dijadwalkeun diluncurkeun dina 2025, ngapung di 2026 sareng diperkirakeun ngangkut panumpang dugi ka taun 2029. Serikat sareng Boom ogé bakal gawé bareng ngagancangkeun produksi persediaan SAF anu langkung ageung.

"Serikat neraskeun lintasan na ngawangun maskapai anu langkung inovatif, sustainable sareng kamajuan jaman ayeuna dina téknologi anu ngajantenkeun langkung lumayan pikeun éta kalebet pesawat supersonik. Visi Boom pikeun masa depan penerbangan komérsial, digabungkeun sareng jaringan jalur industri anu paling kuat di dunya, bakal masihan aksés para wisatawan bisnis sareng pelesir kana pangalaman hiber anu hébat, "saur CEO United, Scott Kirby. "Misi kami nyaéta ngeunaan ngahubungkeun jalma sareng ayeuna damel sareng Boom, kami bakal tiasa ngalakukeun éta dina skala anu langkung ageung."

Sanggup ngalayang kalayan kecepatan Mach 1.7 - dua kali langkung gancang tina maskapai tercepat dinten ayeuna - Overture tiasa nyambungkeun langkung ti 500 tujuan dina ampir satengah waktos. Diantara seueur rute poténsial anu bakal datang pikeun Serikat nyaéta Newark ka London ngan ukur tilu satengah jam, Newark ka Frankfurt dina opat jam sareng San Fransisco ka Tokyo ngan genep jam. Overture ogé bakal didesain sareng fitur sapertos layar hiburan di-korsi, ruang pribadi anu cekap, sareng téknologi tanpa kontak. Gawe sareng Boom mangrupikeun komponén sanés strategi Serikat pikeun nanem modal téknologi inovatif anu bakal ngawangun masa depan perjalanan udara anu langkung sustainable.

"Perjanjian mésér munggaran di dunya pikeun pesawat supersonic karbon net-nol nandakeun léngkah anu penting pikeun misi kami pikeun nyiptakeun dunya anu langkung gampang diakses," saur Blake Scholl, pangadeg sareng CEO Boom Supersonic. "Serikat sareng Boom ngagaduhan tujuan umum-pikeun ngahijikeun dunya aman sareng lestari. Laju dua kali langkung gancang, panumpang Amérika Serikat bakal ngalaman sagala kaunggulan hirup anu hirup di jalma pribadi, tina hubungan bisnis anu langkung jero, langkung produktif dugi ka liburan anu langkung panjang, langkung santai dugi ka tujuan anu jauh. "