Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Boeing sareng Alaska Airlines ngajantenkeun ngapung langkung aman sareng langkung lestari

Boeing sareng Alaska Airlines ngajantenkeun ngapung langkung aman sareng langkung lestari
Boeing sareng Alaska Airlines ngajantenkeun ngapung langkung aman sareng langkung lestari
Ditulis ku Harry Johnson

Boeing sareng pasangan Alaska Airlines dina program ecoDemonstrator Boeing pangénggalna.

  • Winglets Téhnologi canggih dina kulawarga 737 MAX anu ngirangan panggunaan bahan bakar sareng émisi
  • Aplikasi iPad anu nyayogikeun cuaca sacara real-time sareng data sanésna ka pilot, ningkatkeun efisiensi bahan bakar sareng ngirangan CO2 émisi.
  • Sistem kaméra dina 777X énggal anu bakal ningkatkeun kasalametan ku ngabantosan pilot ngahindaran halangan dina taneuh

Boeing sareng Alaska Airlines ngumumkeun dinten ieu aranjeunna damel damel sareng program ekoDemonstrator Boeing pangénggalna sareng bakal ngapungkeun tés ngeunaan 20 téknologi dina 737-9 énggal pikeun ningkatkeun kasalametan sareng kelestarian perjalanan udara.

Dina penerbangan dimimitian usum panas ayeuna, Boeing jeung Alaska Airlines bakal nguji agén pemadam kebakaran bébas halon anyar anu sacara nyata ngirangan épék dina lapisan ozon, ngévaluasi mesin nacelle anu dirancang pikeun ngirangan noise sareng nganalisis sisi-sisi kabin anu didamel tina bahan daur ulang, diantawis proyek sanés.

"Kami gaduh sajarah anu panjang pikeun damel sareng Boeing kanggo majukeun téknologi penerbangan, kaamanan sareng efisiensi bahan bakar," saur Diana Birkett Rakow, wakil presiden Alaska Airlines, urusan umum sareng kelestarian. "Alaska Airlines mabur ka sababaraha daérah anu paling saé sareng geografis anu saé di dunya sareng kami komitmen pikeun milarian cara pikeun ngirangan pangaruh iklim di jaringan kami. Gawe sareng Boeing ieu pikeun ngagancangkeun inovasi dina program ecoDemonstrator ngamungkinkeun urang masihan sumbangan pikeun masa depan anu langkung sustainable pikeun komunitas global urang. "

Ti saprak 2012, program ecoDemonstrator parantos ngagancangkeun inovasi ku cara nyandak ampir 200 téknologi ngajangjikeun kaluar ti laboratorium sareng uji coba dina hawa pikeun ngungkulan tantangan pikeun industri penerbangan sareng ningkatkeun pangalaman panumpang.

"Boeing berkomitmen pikeun terus ningkatkeun kasalametan udara sareng kinerja lingkungan produk kami," saur Stan Deal, présidén sareng CEO Pesawat Boeing Komérsial. "Kami bangga tiasa berkolaborasi sareng palanggan kampung halaman urang sareng mitra sanésna di panjuru dunya taun ayeuna pikeun ngapungkeun langkung mayeng."

Dina lima bulan tés hiber ecoDemonstrator, Boeing sareng Alaska bakal tiasa dianggo sareng salapan mitra sanés pikeun nguji téknologi anyar. Saatos tés réngsé, pesawat na bakal ngonpigurasi pikeun layanan panumpang sareng dikirimkeun ka Alaska.