Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Volaris: kapasitas 117% 2019 sareng faktor beban 88% dina Méi 2021

Volaris: kapasitas 117% 2019 sareng faktor beban 88% dina Méi 2021
Volaris: kapasitas 117% 2019 sareng faktor beban 88% dina Méi 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Dina Méi 2021, paménta di pasar Méksiko sareng internasional pikeun Volaris ningkat 16.3% sareng 19.3%, dibandingkeun sareng Mei 2019.

  • Volaris ngamodalan kasempetan pikeun nambihan kapasitas dina Méi 2021
  • Dina Méi 2021, Volaris ngangkut 2.2 juta panumpang
  • Volaris nawiskeun langkung ti 425 bagéan hiber unggal dinten dina rute anu nyambungkeun 43 kota di Mexico sareng 25 kota di Amérika Serikat

Volaris, maskapai biaya ultra murah anu ngalayanan Mexico, Amérika Serikat sareng Amérika Tengah, ngalaporkeun hasil pangunjung awal Mei 2021 na.

Dina Méi 2021, paménta di pasar Méksiko sareng internasional pikeun Volaris ningkat 16.3% sareng 19.3%, dibandingkeun sareng Mei 2019, masing-masing. Volaris dimangpaatkeun dina kasempetan pikeun nambihan kapasitas, duanana sacara domestik (+ 16.2%) sareng internasional (+ 19.9%), bari ngajaga faktor beban anu luhur (87.8%). Dina Méi 2021, Volaris ngangkut 2.2 juta panumpang, 12% langkung luhur tibatan tingkat pra-pandemi.

bisa 2021Mei 2020 VariasiMei 2019 VariasiYTD Méi 2021YTD Méi 2020 Var.YTD Méi 2019 Var.
RPM (juta, dijadwalkeun & piagam)





di jerona nagara1,522714.1%16.3%6,20050.6%4.2%
internasional6131,992.3%19.3%1,96824.3%(16.8)%
total2,134887.2%17.1%8,16843.3%(1.8)%
ASMs (juta, dijadwalkeun & piagam)





di jerona nagara1,677664.1%16.2%7,41655.6%8.1%
internasional7542,614.8%19.9%2,61934.8%(12.4)%
total2,431883.2%17.3%10,03449.6%1.9%
Faktor beban (%, dijadwalkeun, RPM / ASM)





di jerona nagara90.8%5.6 pp0.1 pp83.6%(2.8) hal(3.2) hal
internasional81.4%(24.1) hal(0.4) hal75.2%(6.4) hal(4.1) hal
total87.8%0.4 pp(0.2) hal81.4%(3.6) hal(3.1) hal
panumpang (sarébu, dijadwalkeun & piagam)





di jerona nagara1,712780.6%9.1%6,91447.1%(2.3)%
internasional4452,233.3%24.6%1,42630.1%(14.2)%
total2,157910.4%12.0%8,34043.9%(4.6)%

Controladora Vuela Compañía de Aviación, SAB de CV (Volaris) mangrupikeun operator anu murah-murah (ULCC), kalayan operasi point-to-point, ngalayanan Mexico, Amérika Serikat sareng Amérika Tengah. Ti saprak mimiti dioperasikeun dina Maret 2006, Volaris parantos ningkatkeun rute na ti lima janten 181 sareng armada na tina opat dugi ka 87 pesawat.

Volaris nawiskeun langkung ti 425 bagéan hiber unggal dinten dina rute anu nyambungkeun 43 kota di Mexico sareng 25 kota di Amérika Serikat sareng salah sahiji armada bungsu di Amérika.