Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kazakhstan ngajalankeun aplikasi COVID énggal pikeun perjalanan dina Uni Ékonomi Eurasia

Kazakhstan ngajalankeun aplikasi COVID énggal pikeun perjalanan dina Uni Ékonomi Eurasia
Kamekaran Digital Kazakhstan, Inovasi, sareng Menteri Industri Aerospace Bagdat Musin
Ditulis ku Harry Johnson

Aplikasi perjalanan anyar Kazakhstan didesain janten operasional dina Uni Ékonomi Eurasia (EAEU).

  • Aplikasi digital 'Ngumbara tanpa COVID' diwanohkeun di Kazakhstan
  • Aplikasi na bakal diluncurkeun di Kazakhstan minggu payun
  • Teu aya inpormasi ngeunaan aplikasi anu ngamungkinkeun Kazakhstanis nganjang ka nagara-nagara saluareun EAEU

Kamekaran Digital, Inovasi, sareng Menteri Industri Aerospace Kazakhstan ngumumkeun yén wisatawan Kazakh bakal lami nganggo aplikasi digital 'Traveling without COVID' anyar.

Numutkeun ka menteri, aplikasi perjalanan anyar didesain janten operasional dina Uni Ékonomi Eurasia (EAEU) nagara-nagara sareng sababaraha nagara anu dugi ka ngahiji di jerona.

Menteri ngumumkeun aplikasi éta bakal diluncurkeun di Kazakhstan minggu payun pikeun mastikeun jalma tiasa ngumbara ka nagara EAEU kalayan gampang.

Menteri nyarios yén teu aya inpormasi ngeunaan aplikasi anu ngamungkinkeun Kazakhstanis nganjang ka nagara-nagara diluar EAEU.

Menteri ogé ngingetkeun ka wisatawan paspor vaksinasi anu sayogi dina eGov mobile, anu tiasa dicitak upami dipénta ku kedutaan. Menteri nambihan yén IATA ngagarap masalah éta.

Uni Ékonomi Eurasia (EAEU) mangrupikeun serikat ékonomi nagara-nagara anu aya di Éropa Wétan, Asia Kulon, sareng Asia Tengah. Perjangjian dina Uni Ékonomi Eurasia ditandatanganan dina 29 Méi 2014 ku pamimpin Bélarus, Kazakhstan sareng Rusia, sareng mimiti dikuatkeun dina 1 Januari 2015.