Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Uganda ngalaksanakeun drive vaksinasi COVID-19 sacara masif

Uganda ngalaksanakeun drive vaksinasi COVID-19 sacara masif
Drive vaksinasi Uganda

Nalika cogs sektor pariwisata lalaunan tapi terus-terusan ngamimitian giliran, pamangku kapentingan ti sektor pariwisata Uganda hoyong pisan balik deui ka jaman pra-pandemi nyandak léngkah pragmatis dina usaha ngahirupkeun deui séktor éta.

  1. Sababaraha perusahaan swasta sareng asosiasi parantos ngahijikeun pikeun nyetél vaksinasi pikeun gerakan di Uganda.
  2. Salaku tambahan, prosedur uji coba coronavirus nuju diperketkeun sareng diramping.
  3. Wisatawan anu divaksin pinuh nalika nunjukkeun buktina tiasa dibebaskeun tina tés saatos kadatangan.

Ieu kajantenan nalika Kamentrian Kaséhatan (KKM) mutahirkeun réspon na kana pedoman pandemi COVID-19 anu ditepikeun ku Dr. Henry G. Mwebesa, Diréktur Jasa Kaséhatan Umum, KKM, dina 27 Méi 2021.

Anjog ku conto, éta Asosiasi Operator Tur Uganda (AUTO), Uganda Guides Association (UGA), Uganda Safari Guides Association (USAGA), Uganda Tourism Board (UTB), sareng Uganda Wildlife Otoritas (UWA) ngamimitian upaya vaksinasi masif di Museum Uganda di Kampala ti 2-4 Juni 2021. Ku nutup dinten, 330 jalmi parantos nampi jab.

Kamentrian Kaséhatan nandatanganan Memorandum of Understanding sareng Asosiasi Operator Tur Uganda pikeun ngalaksanakeun uji coba sampel dina cara anu nyaman sareng pikeun ngasilkeun hasil ka palanggan na dina sajam tés sabalikna tina 4 jam anu diperyogikeun. Numutkeun ka Kursi AUTO, Civy Tumusime, saatos serangkaian rapat sareng KKM, kendaraan ogé tiasa ngajemput klienna dina kendaraan perusahaan sabalikna tina naék kana beus sareng wisatawan anu sanés, ngajantenkeun aranjeunna diuji, sareng mindahkeun éta ka hotélna dimana aranjeunna tiasa gancang-ngalacak hasilna. 

Pelancong sanés ti nagara golongan 1 sareng 2 kalebet murangkalih kedah dialihkeun ku beus ka Peniel Beach Hotel anu jarakna 2 km dimana panyabutan sampel sareng uji coba dilakukeun.