Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Airbus kéngingkeun kontrak Jasa Hour Amérika Kalér munggaran kalayan JetBlue Airways

Airbus kéngingkeun kontrak Jasa Hour Amérika Kalér munggaran kalayan JetBlue Airways
Airbus kéngingkeun kontrak Jasa Hour Amérika Kalér munggaran kalayan JetBlue Airways
Ditulis ku Harry Johnson

Kontrak jasa pangropéa-demi-jam kalebet jasa matérial kalayan manajemén saham bagéan situs, ogé aksés ka kolam renang bagian-bagian Airbus, jasa rékayasa sareng perbaikan.

  • JetBlue kéngingkeun jasa perawatan komponén Airbus jangka panjang pikeun 70 pesawat A220 na dina urutan
  • A220 ngamimitian operasi sareng JetBlue dina April 2021
  • Palanggan A220 aya kauntungan tina program FHS pangropéa Airbus

Airbus parantos nandatanganan kontrak Hour Services (FHS) kahijina kalayan palanggan Amérika Kalér. Maskapai maskapai AS, JetBlue, nampi jasa pangropéa komponén Airbus jangka panjang pikeun 70 pesawat A220 na dina urutan. A220 ngamimitian operasi sareng JetBlue dina April 2021.

Kontrak jasa perawatan-demi-jam éta kalebet jasa matérial kalayan manajemén saham dina situs, ogé aksés ka Airbus'kumpulan bagian, jasa rékayasa sareng perbaikan.

"Sedengkeun pikeun sadaya program pesawat Airbus, palanggan A220 nguntungkeun tina program FHS pangropéa anu terkenal di Airbus. Kami bangga pisan ngabagéakeun JetBlue salaku palanggan FHS munggaran urang di Amérika Kalér sareng tiasa langkung ningkatkeun kasadiaan armada A220 na pikeun ngadukung paningkatan lalu lintas ”, saur Dominik Wacht, Kepala Pelayanan Pelanggan Airbus, Amérika Kalér.

"Kalayan biaya operasi langsung anu langkung handap langkung murah tibatan pesawat sanés dina armada urang ti penghematan bahan bakar sareng non-bahan bakar, A220 ogé ngabantosan langkung ngareset biaya perawatan JetBlue ogé dina dasawarsa," saur Bill Cade, Wakil Présidén Operasi Téknis, JetBlue. "Larutan Airbus 'FHS ngabantuan ngadukung tujuan kauangan jangka panjang sabab aya hubunganana sareng pangropéa sareng ngadukung kamampuan urang nawiskeun ongkos murah sareng pemenang penghargaan kanggo langkung seueur palanggan JetBlue."

JetBlue bakal janten operator maskapai A220 katilu anu nganggo jasa Airbus 'FHS. Langkung 150 A220s parantos dikirimkeun ka salapan maskapai anu ngoperasikeun rute di Asia, Amérika, Éropa sareng Afrika, ngabuktoskeun kagunaan hébat anggota kulawarga Airbus 'pangahirna.

Kontrak FHS anu munggaran ieu pikeun Airbus di Amérika Kalér negeskeun kanaékan pamekaran solusi pangropéa-demi-jam Airbus pikeun ngiringan restart lalu lintas: salami genep bulan terakhir, sabelas kontrak FHS parantos ditandatanganan sareng operator di dunya.