Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Présidén Déwan Pariwisata Afrika ngirimkeun simpati dina maotna mantan Perdana Menteri Mauritius

Présidén Déwan Pariwisata Afrika ngirimkeun simpati dina maotna mantan Perdana Menteri Mauritius
Tilas PM Mauritius Sir Anerood Jugnauth sareng Présidén ATB Alain St.Ange

Alain St.Ange, Présidén Déwan Pariwisata Afrika (ATB) nyatakeun simpati ka Perdana Menteri Pravind Jugnauth sareng masarakat Mauritius nalika pengumuman ngeunaan maotna Perdana Menteri Mauritius Sir Anerood Jugnauth didamel resmi.

  1. Présidén Dewan Pariwisata Afrika patepung sareng Sir Anerood Jugnauth sacara pribadi nalika anjeunna jabatan.
  2. Salian ti dijabat salaku Perdana Menteri Mauritius, Sr. Jugnauth ogé ngajabat salaku Présidén nagara éta.
  3. Anjeunna mangrupikeun PM paling lami dina Mauritius kalayan langkung ti 18 taun jabatan sareng jasa.

Alain St.Ange, urut Seychelles Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan sareng Présidén Dewan Pariwisata Afrika ayeuna, parantos nampilkeun simpati na ka Mr. Pravind Jugnauth sareng kulawargana sareng masarakat Mauritius saatos Sir Anerood Jugnauth, tilas Perdana Menteri sareng Présidén bangsa Samudera Hindia.

Mr. St.Ange nyarios yén anjeunna resep pisan pendakan sareng Sir Anerood Jugnauth sacara pribadi nalika anjeunna jabatan sareng teras-terasan resep aya di perusahaan negarawan sepuh kapuloan Samudera Hindia.

"Dinten ayeuna dinten anu pikasieuneun nalika urang pamitan kapribadian penting di daérah ieu. Pikeun putrana, Perdana Menteri Pravind Jugnauth sareng ka kulawargana sareng masarakat Mauritius kuring nyarios simpati tulus. Sir Anerood bakal diémutan mangtaun-taun jasa bakti ka Mauritius sareng kasatiaanna ka masarakat Mauritius, "saurna. Déwan Pariwisata Afrika Presiden.