Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

India Kadua COVID-19 gelombang langkung musibah tibatan anu munggaran

India Kadua COVID-19 gelombang langkung musibah tibatan anu munggaran
Gelombang India COVID-19 Kadua

Mr. Amitabh Kant, CEO NITI Aayog, badan pamikir kabijakan publik pamaréntah, dinten ayeuna nyarios yén gelombang India COVID-19 anu kadua parantos langkung parah tibatan anu munggaran.

  1. CEO nyatakeun yén jumlah vaksin anu cekap bakal sayogi ti Agustus payun.
  2. Kabutuhan ngawangun infrastruktur rumah sakit, sumber daya manusa, sareng fasilitas ICU di tingkat akar rumput ditunjuk minangka kasempetan pikeun swasta pikeun ngabantosan nagara.
  3. Diperkirakeun upami gelombang katilu kajantenan, murangkalih sareng jalma-jalma di padesaan bakal kapangaruhan.

Gelombang kadua ngaleutikeun sistem kasihatan bari, sareng pamaréntah parantos nyandak sababaraha ukuran ti saprak éta kalayan turunna mantap dina jumlah kasus COVID-19 aktip.

"Parantos vaksinasi salajengna, sareng sektor swasta ngagaduhan peran penting dina ngatur pandemi sareng parantos ngupayakeun upaya pamaréntah ku cara anu signifikan," saur Mr. Kant.

Ngungkulan maya "Sesi interaktif ngeunaan Nyalametkeun Kahirupan sareng Mata Pencaharian," anu diayakeun ku Féderasi Kamar Dagang sareng Perindustrian India (FICCI), babarengan sareng perusahaan perhotelan OYO, Mr. Kant ngagem peran sektor swasta dina upaya vaksinasi sacara umum.

"Mungkin aya saimbangna paménta-suplai saeutik dina vaksinasi salami Juni-Juli tapi ti Agustus payun bakal aya jumlah vaksin anu cukup. Ti saprak éta, urang kedah tiasa vaksin sadayana di India leres sareng éta kedah ngabantosan urang, "tambahna.