Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

UNWTO sareng Yunani ngawangun pusat riset pariwisata laut munggaran

UNWTO sareng Yunani ngadegkeun Pusat Panalitian Pariwisata Maritim anu munggaran
UNWTO sareng Yunani ngadegkeun Pusat Panalitian Pariwisata Maritim anu munggaran
Ditulis ku Harry Johnson

Pariwisata basisir sareng Maritim mangrupikeun salah sahiji supir ékonomi anu paling penting dina baskom Mediterania.

  • Pusat monitoring anyar bakal dumasarkeun di Universitas Aegean di Yunani
  • Badan khusus PBB sareng Menteri Pariwisata negeskeun kolaborasi na dina prakarsa
  • CLIA ogé ngadukung pusat panilitian sareng monitoring UNWTO ngeunaan kelestarian sareng wisata maritim basisir di Laut Tengah

UNWTO nyaéta pikeun kolaborasi sareng Kamenterian Pariwisata Yunani dina ngawangun stasiun panilitian munggaran anu didédikasikeun pikeun ngukur pamekaran berkelanjutan wisata pantai sareng laut di sapanjang Laut Tengah.

Pusat monitoring anyar bakal dumasarkeun di Universitas Aegean di Yunani. Ti dieu, para ahli bakal néwak sareng ngumpulkeun data pangukuran sareng analisis anu aya hubunganana sareng lingkungan, ékonomi, sareng pangaruh sosial wisata.

Pariwisata basisir sareng Maritim mangrupikeun salah sahiji supir ékonomi anu paling penting dina baskom Mediterania. Pusat panilitian énggal tiasa nyayogikeun data konci pikeun ngabimbing restart sareng pangwangunan sateuacana, mastikeun yén na bakal poténsial pikeun nyayogikeun kasempetan pikeun komunitas basisir sareng ngajagi sareng ngagungkeun warisan alam sareng budaya.

Badan khusus PBB sareng Menteri Pariwisata negeskeun kolaborasi aranjeunna dina prakarsa éta dina UNWTO Konférénsi Tingkat Tinggi ngeunaan Wisata Pesisir sareng Maritim, diayakeun di Aténa sareng dibarengan ku Cruise Lines International Association (CLIA) sareng Cruise Selebritis.

Menteri Pariwisata Yunani Harry Theoharis nyarios: "" Kuring ngucapkeun rasa sukur pisan pikeun dukungan UNWTO dina usaha ieu. Pusat Panilitian bakal gancang janten titik rujukan pikeun diajar sareng ngajagaan pantai sareng laut urang. "

Pierfrancesco Vago, Pupuhu Global CLIA sareng Ketua Eksekutif MSC Cruises nambihan: "CLIA resep ngadukung pusat panilitian sareng pamantauan UNWTO ngeunaan kelestarian sareng pariwisata maritim basisir di Laut Tengah. Salaku bagian tina komitmen industri pelayaran pikeun perjalanan anu tanggung jawab, kami ngudag pelayaran nétral karbon di Éropa ku 2050, sareng kami damel caket sareng tujuan pesiar sareng komunitas basisir pikeun ngadukung pertumbuhan ékonomi sacara sustainable.