Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Alaska Airlines kanggo neraskeun jadwal lengkep di Paine Field dugi ka usum semi 2022

Alaska Airlines kanggo neraskeun jadwal lengkep di Paine Field dugi ka usum semi 2022
Alaska Airlines kanggo neraskeun jadwal lengkep di Paine Field dugi ka usum semi 2022
Ditulis ku Harry Johnson

Alaska Airlines ngarencanakeun kanggo neraskeun jadwal lengkepna 18 dinten-dinten teu angkat deui di Bandara Paine Field-Snohomish County dugi ka usum semi 2022, panginten langkung tiheula.

  • Tanggal 8 Séptémber, Alaska Airlines bakal luncat ka 11 angkat unggal dinten ka tujuh tujuan sabab nambihan dua penerbangan sadinten ka Boise sareng Spokane, sareng penerbangan harian kadua ka Las Vegas sareng Phoenix
  • Dina 7 Oktober, Alaska Airlines nyandak deui penerbangan musiman na ka Palm Springs
  • Tanggal 19 Nopémber, Alaska Airlines bakal ngaluncurkeun layanan musiman anu anyar pikeun Tucson, tempat liburan anu sanés pikeun usum haneut di usum gurun

Kalayan kapercayaan anu ningkat yén perjalanan udara dina tanjakan anu stabil pikeun balik ka tingkat pra-pandemi dina taun anu bakal datang, Alaska Airlines ngarencanakeun pikeun neraskeun jadwal lengkepna tina 18 dinten-dinten teu angkat deui di Paine Field-Snohomish County Airport ku usum semi 2022, panginten langkung tiheula. Bandara di Everett, kalér Seattle, tetep populér pisan ku sémah Alaska Airlines.

Salaku bagian tina jalur pikeun pulih, Alaska Airlines bakal ngagaduhan 13 keberangkatan unggal dinten di Paine Field engké usum gugur ieu - dugi ka lima ayeuna - nalika urang nyandak deui tujuan, ningkatkeun frekuensi hiber sareng bahkan nambihan rute anyar anu ngagumbirakeun ka Tucson, Arizona.

"Éta pasti manteng sesah, tapi komitmen kami pikeun Paine Field henteu pernah goyah," saur Brett Catlin, wakil presiden jaringan sareng aliansi di Alaska Airlines. "Tamu kami resep kana fasilitas bandara. Taun payun, nalika urang teraskeun nawiskeun penerbangan tambahan, urang bakal dina posisi pikeun ngalajengkeun deui pancén 18 urang angkat unggal dintenna ka tempat-tempat anu seueur anu hoyong hiber ku tamu. "

Tanggal 17 Juni, Alaska bakal hiber ka lima tujuan ti Everett: Las Vegas, Orange County, Phoenix, San Diego sareng San Fransisco. Ieu langkung seueur naon anu payun di Paine Field:

  • Tanggal 8 Séptémber, Alaska Airlines bakal luncat ka 11 angkat unggal dinten ka tujuh tujuan sabab nambihan dua penerbangan sadinten ka Boise sareng Spokane, sareng penerbangan harian kadua ka Las Vegas sareng Phoenix.
  • Dina 7 Oktober, Alaska Airlines nyandak deui penerbangan musiman na ka Palm Springs.
  • Tanggal 19 Nopémber, Alaska Airlines bakal ngaluncurkeun layanan musiman anu anyar pikeun Tucson, tempat liburan anu sanés pikeun usum haneut di usum gurun.

Éta hartosna, pas dina waktos usum liburan, Alaska bakal ngagaduhan 13 keberangkatan unggal dinten ka salapan tujuan ti bandara Puget Sound kalér anu gampang lebet sareng kaluar.