Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Penerbangan ti Budapest ka Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid sareng seueur deui kana Ryanair

Penerbangan ti Budapest ka Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid sareng seueur deui kana Ryanair
Penerbangan ti Budapest ka Athena, Copenhagen, Lisbon, Madrid sareng seueur deui kana Ryanair
Ditulis ku Harry Johnson

Irlandia ultra-murah-maskapai penerbangan ngaluncurkeun deui penerbangan ka 16 tujuan Éropa ti Bandara Budapest.

  • Ryanair mulihkeun deui tautan anu langkung penting pikeun Bandara Budapest
  • Tujuan anu diluncurkeun deui nyaéta Athena, Bristol, Cagliari, Catania, Copenhagen, Edinburgh, Lisbon, Madrid, Marseille, Mykonos, Napoli, Palermo, Paphos, Porto, Sevilla, sareng Valencia
  • Ryanair bakal operasi 35 frékuénsi mingguan ngalangkungan 16 rute dina Juni

Bandara Budapest nandaan balikna tautan anu langkung penting sareng Ryanair minggu ieu, nalika maskapai penerbangan murah (ULCC) ngaluncurkeun deui penerbangan ka 16 tujuan: Athena, Bristol, Cagliari, Catania, Kopenhagen, Edinburgh, Lisbon, Madrid, Marseille Mykonos, Napoli, Palermo, Paphos, Porto, Sevilla, sareng Valencia.

Ryanair bakal ngoperasikeun 35 frékuénsi mingguan ngalangkungan 16 rute dina Juni, ningkat kana 47 operasi mingguan dina bulan Juli sareng Agustus. Ieu ngandung harti 6,615 korsi mingguan dina Juni sareng 8,883 dina bulan Juli sareng Agustus.

"Hebat pikeun ngabagéakeun balikna jasa Ryanair penting ieu. Kalayan rute-rute ieu, ULCC neraskeun deui hubungan ka dalapan nagara anu sanésna, lima diantarana nyaéta kota-kota, janten tujuan anu saé pikeun wisatawan bisnis sareng pelesir, "terang Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest.

"Proporsi penduduk Hungaria anu parantos divaksinasi mangrupikeun anu pangluhurna di Éropa. Kituna, kami resep yén seueur tautan anu dilanjutkeun di jaringan kami, ogé rute-rute anyar anu diluncurkeun, nawiskeun konéktipitas anu ningkat sareng genah pikeun panumpang kami, sakaligus ningkatkeun perdagangan sareng pariwisata. "

Ryanair DAC mangrupikeun maskapai penerbangan murah Irlandia anu didirikeun taun 1984. Kantor pusatna di Swords, Dublin, kalayan markas operasional na anu utami di bandara Dublin sareng London Stansted. Éta mangrupikeun bagian anu paling ageung tina kulawarga maskapai Ryanair Holdings, sareng ngagaduhan Ryanair UK, Buzz, sareng Malta Air salaku maskapai adi.