Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Hard Rock Hotel & Kasino Atlantik Kota ngaluncurkeun Hard Rock Air

Hard Rock Hotel & Kasino Atlantik Kota ngaluncurkeun Hard Rock Air
Hard Rock Hotel & Kasino Atlantik Kota ngaluncurkeun Hard Rock Air
Ditulis ku Harry Johnson

Hard Rock Air ngaluncurkeun kerjasama sareng Ultimate Jet Charters, operator jasa piagam eksklusif.

  • Hard Rock Air, sacara resmi bakal hiber dina Jumaah, 16 Juli
  • Jasa piagam hawa VIP 30-korsi anyar bakal ngalayanan palanggan luhur
  • Hard Rock Air bakal nawiskeun penerbangan ti Farmingdale, White Plains, Norfolk, Richmond, Baltimore, Cincinnati, Scranton sareng Latrobe

Hard Rock Hotel & Kasino Atlantik Kota ngumumkeun dinten ieu peluncuran Hard Rock Air. Jasa piagam hawa VIP korsi 30-korsi anyar bakal ngalayanan palanggan luhur anu iinditan ka Resort ti pasar-pasar pilihan di daérah éta. Jasa ekslusif, dioperasikeun ku Piagam Jet Pamungkas, sacara resmi bakal hiber dina dinten Jumaah, 16 Juli.

Hard Rock Air bakal nawiskeun penerbangan ka Atlantic City ti Farmingdale, White Plains, Norfolk, Richmond, Baltimore, Cincinnati, Scranton sareng Latrobe.

"Kami yakin yén Hard Rock Air badé nyandak pangalaman tamu VIP kami ka jangkung énggal sareng nawiskeun liburan anu mulus sareng lancar anu tiada tara di pasar," saur Joe Lupo, Présidén Hard Rock Atlantic City.

Jetétter bakal kaluar tina tarmac sareng kana aksi kasino langsung, hiburan premium, pilihan tuangeun anu luar biasa sareng fasilitas di Resort laut. Check-in piagam swasta sareng parkir gratis bakal disayogikeun di bandara. Peluang ogé kalebet akomodasi sapeuting di Hard Rock Atlantic City sareng transportasi darat ka sareng ti Bandara Internasional Atlantik Kota.