Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Bandara Internasional Kansai ngaluncurkeun modérenisasi Terminal 1

Bandara Internasional Kansai ngaluncurkeun modérenisasi Terminal 1
Bandara Internasional Kansai ngaluncurkeun modérenisasi Terminal 1
Ditulis ku Harry Johnson

Tujuanana nya éta pikeun nyiptakeun langkung seueur kapasitas sareng ningkatkeun pangalaman panumpang tanpa ngawangun terminal anu énggal.

  • Karya modérnisasi terminal bandara 1 diluncurkeun dina 28 Méi
  • Karya-karya éta bakal ngalibatkeun ngagedéan sareng ngarobih perjalanan panumpang internasional bandara
  • Sadaya rohangan anu direnovasi bakal dirancang pikeun standar lingkungan anu ketat

VINCI Bandara sareng pasangan na ORIX, boga konsési Bandara Internasional Kansai, ngaluncurkeun karya modérnisasi terminal bandara 1 tanggal 28 Méi, program karya pangageungna saprak bandara dibuka taun 1994.

Luyu sareng strategi pariwisata Jepang sareng pangwangunan ékonomi di daérah Kansai, padamelan teraskeun sareng ngagancangkeun modérenisasi bandara Kansai, dimimitian ti mimiti konsési di 2016. Tujuanana nyaéta pikeun nyiptakeun langkung seueur kapasitas sareng ningkatkeun pangalaman panumpang tanpa ngawangun terminal anyar - pendekatan dumasar kana ngaoptimalkeun rohangan anu aya anu pas sareng tujuan lingkungan VINCI Bandara.

Karya-karya éta bakal ngalibatkeun ngagedéan sareng ngarénovasi perjalanan panumpang internasional bandara: kadali kaamanan, kosan, angkat, ruang ritel sareng kadatangan. Perjalanan anu anyar bakal nunjukkeun arsitektur wangunan anu dirarancang ku Renzo Piano, sedengkeun téknologi anyar bakal ngaoptimalkeun aliran sareng ningkatkeun pangalaman panumpang. Panumpang domestik ogé bakal nguntungkeun tina rohangan anu énggal, langkung fungsional sareng kompak kalayan jajaran jasa anu langkung lega sareng tawaran ritel anu lega dugi ka titik naek.

Sadaya rohangan anu direnovasi bakal dirancang pikeun standar lingkungan anu ketat pikeun ngirangan konsumsi énergi sareng bakal ningkatkeun aksés sareng kanyamanan pikeun sadaya pangguna.

Karya-karya éta, dirojong ku pamaréntah Jepang, bakal ngajantenkeun bandara "Paviliun Mimiti" tina Osaka-Kansai Jepang Expo 2025. Aranjeunna bakal nawiskeun para pengunjung anu tilelep dina rohangan anu ramah sareng pangalaman anu bakal nunjukkeun budaya inovasi Jepang, langsung ti datangna. di nagara.

Nicolas Notebaert, Chief Executive Officer of VINCI Concessions sareng Présidén Bandara VINCI, nyatakeun: "Modernisasi bandara internasional Kansai bakal bertindak salaku sumber kamekaran sareng ningkatkeun daya tarik daérah. Salaku mitra jangka panjang damel sareng aparat Jepang, VINCI Bandara bangga nangtung babarengan aranjeunna dina fase paningkatan anyar ieu anu bakal ngajantenkeun bandara langkung épéktip, sustainable sareng inovatif. ”