Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Seychelles ninggalkeun cetak ékologis dinten Lingkungan ieu sareng Global Impact Network

Seychelles ninggalkeun cetak ékologis dinten Lingkungan ieu sareng Global Impact Network
Seychelles dina Poé Lingkungan Dunya

Dewan Pariwisata Seychelles (STB) ngaluncurkeun kerjasama sareng Jaringan Pangaruh Global dinten ayeuna, Jumaah, 4 Juni 2021, pas sareng kagiatan tujuan pikeun Poé Lingkungan Dunia, dirayakeun tanggal 5 Juni.

  1. Jaringan Pangaruh Global ngamungkinkeun saha waé pikeun nyandak tindakan dimana waé pikeun tujuan anu berorientasi sacara ékologis.
  2. Seychelles mangrupikeun tujuan anu munggaran pikeun nyiptakeun halaman komunitas online na nganggo Jaringan.
  3. Tujuanana hoyong pangunjungna gaduh pangalaman anu jero nalika liburan sareng sacara pribadi robih ku tungtung perjalanan.

Kemitraan ngamungkinkeun Seychelles janten, sacara resmi, tujuan munggaran pikeun nyiptakeun halaman komunitas online na dina platform Global Impact Network.

Jaringan Pangaruh Global mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun individu sareng organisasi nyandak tindakan dimana waé sareng pikeun tujuan anu berorientasi sacara ékologis. Seychelles, juara berkelanjutan Samudera Hindia, ngagabung kana platform pikeun ngabujuk pangunjungna pikeun gaduh pangalaman anu jero nalika liburan di tempat tujuan sareng sacara pribadi dirobih ku akhir perjalanan.

Platform digital bakal ngijinkeun pangguna pikeun ngalacak, ngukur sareng méréskeun tindakan sustainable ngaliwatan tantangan anu senang sareng anu tiasa dihontal ngeunaan masalah dunya nyata.

Acara ieu dimimitian ku upacara melak tangkal di kebon Maison Quéau de Quinssy ku Menteri Luar Negeri sareng Pariwisata, Mr. Sylvestre Radegonde, ku ayana Sekretaris Utama pikeun Luar Negeri, Duta Besar Vivianne Fock Tave sareng Sekretaris Utama pikeun Pariwisata Ibu Anne Lafortune.

Upacara penanaman tangkal dituturkeun ku presentasi anu dilakukeun ku Pimpinan Eksekutif STB Ny Sherin Francis sareng CEO Jaringan Pangaruh Global, Ibu Tatianna Sharpe.