Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

IMEX ngaluncurkeun dua dinten jaringan dina platform BuzzHub

IMEX ngaluncurkeun dua dinten jaringan dina platform BuzzHub
IMEX ngahijikeun komunitas

Nyiptakeun konéksi - langkung blok wangunan di Jalan ka Mandalay Bay di IMEX Amérika.

  1. Bakal aya 2 dinten khusus anu lumangsung dina platform pangalaman maya anyar BuzzHub.
  2. Poé anu difokuskeun rapat ieu dirancang pikeun ngawangun silaturahmi sareng hubungan dina waktos séktor kedah babarengan sareng ngawangun deui anu langkung saé.
  3. Platform IMEX BuzzHub dijalankeun dugi Séptémber nganteurkeun koneksi manusa, nilai bisnis sareng eusi anu disesuaikan.

"Kami ngararancang sareng nyiptakeun BuzzHub kami pikeun ngahijikeun industri sareng komunitas urang online online dina waktos anu payun pikeun acara pribadi urang salajengna, IMEX America dina bulan Nopémber. Kami ayeuna badé nawiskeun dua dinten jaringan anyar sareng novél dina IMEX BuzzHub urang sareng ieu bakal ngajalankeun dua sisi ti Buzz Day urang Rebo payun, 9 Juni. ” Carina Bauer, CEO Grup IMEX, ngenalkeun dua dinten jaringan khusus anu lumangsung dina platform pangalaman virtual anu anyar, BuzzHub.

Konéksi sareng dinten anu difokuskeun pikeun rapat online lumangsung dina dinten Salasa, 8 Juni, sareng Kemis, 10 Juni, boh sisi Buzz Day dina 9 Juni, sareng didesain pikeun ngawangun silaturahmi sareng hubungan dina waktos séktor kedah sasarengan sareng ngawangun deui langkung saé. Dina leres Gaya IMEX, dosis personalisasi anu ageung dianyam kana unggal dintenna sareng platform anu didukung AI ngamungkinkeun jalma pikeun nyambung dumasar kana sababaraha kriteria pribadi sareng profesional. Ieu ngamungkinkeun sambungan bisnis informal atanapi resmi anu bermakna dumasar kana kapentingan anu dibarengan mimitian ti padamelan, sasatoan, seni, ngebon sareng kaulinan.

Sedengkeun platform ngamungkinkeun konéksi sareng komunikasi lumangsung iraha waé, éta ngan ukur dina waktos sareng dinten khusus pamilon tiasa ngajadwalkeun rapat pidéo atanapi audio dina platform.

Carina teras neraskeun: "Kami ngaharepkeun 'BuzzHubbers' urang bakal nganggo dinten-taun jaringan ieu pikeun hubungan deui sareng jalma-jalma anu aranjeunna parantos leungiteun hubunganana dina waktos-waktos anu anyar ieu, nangtang ogé kenal sareng sababaraha rupa anu anyar di industri urang.