Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Volaris nami Kapala Hukum anyar

Volaris nami Kapala Hukum anyar
Volaris nami Kapala Hukum anyar
Ditulis ku Harry Johnson

José Alejandro de Iturbide Gutiérrez nunjuk Kapala Hukum Hukum anu anyar pikeun Volaris.

  • Volaris ngumumkeun janjian éksékutip anyar
  • Alejandro de Iturbide gaduh pangalaman éksténsif dina bidang hukum
  • CLO Anyar bakal ngalaporkeun langsung ka Enrique Javier Beltranena Mejicano, Présidén sareng CEO Volaris

Controladora Vuela Compañía de Aviación, SAB de CV (Volaris), maskapai anu murah pisan ngalayanan Mexico, Amérika Serikat Amérika sareng Amérika Tengah, ngumumkeun pengangkatan José Alejandro de Iturbide Gutiérrez salaku Chief Legal Officer di Volaris, efektif salaku tina 16 Juni 2021, ngalaporkeun langsung ka Mr. Enrique Javier Beltranena Mejicano, Présidén sareng Chief Executive Officer of Volaris.

Alejandro de Iturbide gaduh pangalaman éksténsif dina bidang hukum, saacanna kantos janten General Counsel, Diréktur Ngatur sareng Sekretaris Déwan Direksi Grupo Financiero Citibanamex, ogé ngagaduhan jabatan di Mexico of General Counsel at General Electric and Barclays Capital, among batur.

"Volaris nambihan Alejandro de Iturbide ka tim manajeménna, salaku Chief Legal Officer anyar kami, kalayan diangkatna nyaéta Perusahaan negeskeun deui tugasna pikeun ngatur pangaturan sareng patuh perusahaan, nyumbang kana komitmen urang pikeun nyiptakeun nilai pikeun anu nyekel saham," saur Enrique Beltranena.

Inpormasi anu kalebet dina laporan ieu teu acan diaudit sareng éta henteu nyayogikeun inpormasi ngeunaan kinerja Perusahaan di hareup. Kinerja masa depan Volaris gumantung kana seueur faktor sareng teu tiasa dirobih yén kinerja période naon waé atanapi perbandinganana sataun ka taun bakal janten indikator kinerja anu sami dina waktos payun.