Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Karnaval Cruise Line urang Mardi Gras ngajantenkeun debut AS

Karnaval Cruise Line urang Mardi Gras ngajantenkeun debut AS
Karnaval Cruise Line urang Mardi Gras ngajantenkeun debut AS
Ditulis ku Harry Johnson

Mardi Gras bakal balayar sapanjang taun ti Port Canaveral, nawiskeun rancana perjalanan tujuh dinten ka Karibia wétan sareng kulon.

  •  Mardi Gras darmaga pikeun anu munggaran di Port Canaveral's Cruise Terminal 3
  • Mardi Gras mangrupikeun kapal pesiar anu munggaran di Amérika anu didukung ku Liquified Natural Gas
  • Mardi Gras ngagaduhan roller coaster munggaran di laut

Karnaval Cruise LineMardi Gras, ngajantenkeun debut AS di énjing-énjing na, docking pikeun kahiji kalina di Port Canaveral's Cruise Terminal 3, diwangun khusus pikeun kapal ieu anu mimiti di Amérika anu didukung ku Gas Alam Alami Liquified (LNG) sareng fitur anu roller coaster munggaran di laut.

Karnaval Kabébasan sareng Karnaval Liberty di Port Canaveral ngagabung sareng Mardi Gras nalika ngaluncurkeun saluran pelayaran, nyiptakeun lawang anu leres-leres hébat sareng berkesan anu cocog sareng kapal anu ngarobah game ieu anu inovatif.

Langkung ti 1,500 kipas ngajajar Jetty Park, tempatna caket kana terminal, ngabagéakeun Mardi Gras ka Basisir luar angkasa, bari paway Présidén Christine Duffy, Pupuhu Karnaval Corp Micky Arison, CEO karnaval Corp. Arnold Donald, Karnaval Corporation COO Josh Weinstein, sareng CEO Otoritas Pelabuhan Canaveral Kaptén John Murray, babarengan sareng 300 panaséhat perjalanan, mitra, menak sareng tamu, ilubiung dina sambutan. nyorot kagumbiraan pikeun datangna Mardi Gras sareng pangaruhna kana ékonomi lokal. 

"Mardi Gras parantos lima taun dilakukeun sareng kadatangan dinten ieu mangrupikeun tonggong bersejarah pikeun perusahaan urang teu nyebatkeun momen anu émosional pikeun sadayana di dieu di karnaval Cruise Line," saur Duffy. "Kapal ieu nawiskeun seueur inovasi sareng cara pikeun sémah urang milih kasenangan anu kami yakin yén anjeunna bakal gancang janten favorit tamu. Sareng nalika urang ngarepkeun ngamimitian deui dina operasi tamu, kadatangan Mardi Gras mangrupikeun simbol tina pikagumbiraeun sareng antisipasi anu urang pikahareupeun dina masa depan di Karnaval Cruise Line. ”

"Ampir opat taun urang damel pisan pikeun nyiapkeun Mardi Gras," saur Capt. Murray. "Nalika urang nampi imah kapal anu megah ieu ka Port Canaveral, kami pinuh ku kareueus ningali anjeunna di tempat di Terminal Pelayaran anu saé 3."

Perusahaan ayeuna bakal ngamimitian prosés ngorbankeun awak Mardi Gras ka kontingen lengkep 1,750 siap nyiptakeun liburan anu berkesan pikeun tamu anu bakal menikmati hiburan anu lega di laut, kalebet versi kapal layar munggaran dina acara TV hit Family Feud , sareng tuang di langkung ti dua belasan réstoran sareng tempat ti Guy Fieri, Emeril Lagasse, Rudi Sodiman sareng Chief Fun Officer jalur na Shaquille O'Neal.

Mardi Gras bakal balayar sapanjang taun ti Port Canaveral, nawiskeun rancana perjalanan tujuh dinten ka Karibia wétan sareng kulon.