Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Wisata ka Hawaii tanpa watesan pikeun anu datang

Bungkus kantong anjeun pikeun nganjang ka Hawaii tanpa larangan
hirstcit

Hawaii katelah Aloha Nagara. Éta parantos janten conto pikeun dunya nalika ngeunaan kasalametan sapanjang pandemi COVID-19.
Pamaréntah nuju damel dina Aloha Kaayaan sayogi pikeun sadaya pengunjung sakali 70 persén sadaya warga divaksinasi. Ieu tiasa ngan ukur sababaraha minggu deui. Samentawis waktos, larangan perjalanan utama sanésna bakal diangkat dina 15 Juni.

  1. Ayeuna langkung ti 50 persén sadaya jalma anu cicing di Hawaii sapinuhna divaksinasi.
  2. Dimimitian 15 Juni, perjalanan antar pulau bakal sayogi tanpa aya larangan.
  3. Hawaii bakal ngalih kana perjalanan tanpa watesan pikeun sadayana.

Gubernur Hawaii David Ige dinten ngumumkeun prakarsa "Aman Aman" ngawatesan perjalanan ka Aloha Nagara bakal dileungitkeun, sakali 70 persén unggal warga di Hawaii parantos divaksinasi. Dina waktos ayeuna, langkung ti 50 persén divaksinasi di Hawaii.

Sakali 70 persén sadaya warga divaksinasi, sadaya sarat nganggo masker kalebet di jero rohangan bakal diangkat.

Dimimitian 15 Juni, perjalanan antar-pulau bakal sayogi tanpa aya larangan.

Sakali 55 persén sadaya warga di Hawaii divaksinasi, warga anu divaksinasi sapertos kitu bakal tiasa ngumbara ka nagara bagian Amérika Serikat sareng daérah anu sanésna sareng uih deui ka Hawaii tanpa diuji deui. Ieu ogé diarepkeun mimitian tanggal 15 Juni 2021.

Sakali 60 persén sadaya warga di Hawaii divaksinasi, sadayana, kalebet wisatawan, anu divaksinasi lengkep tiasa nganjang ka Hawaii tanpa tés tambihan.

Sakali 70 persén sadaya warga di Hawaii divaksinasi, sadaya larangan perjalanan ka nagara éta bakal diangkat, muka éta Aloha Sebutkeun deui pikeun perjalanan sareng pariwisata sapertos sateuacan pandemi.

Gubernur Hawaii ngumumkeun seueur réstoran sareng padagang lokal anu bakal masihan harga khusus pikeun tamu anu divaksinasi salami bulan Juni.

Gubernur Ige, kumaha oge, ngingetkeun kabébasan sapertos kitu tiasa dibatesan upami pandemi kasebut tumuh dina cara anu teu disangka-sangka.

Hawaiian Airlines bakal nyumbang 1 juta mil kanggo dilélérkeun ka warga anu untung anu divaksinasi di nagara éta.

Angkat larangan ngan ukur berlaku pikeun perjalanan domestik AS.