Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kazakhstan ngajantenkeun karantina dua minggu wajib pikeun sadaya kadatangan ti India

Kazakhstan ngajantenkeun karantina dua minggu wajib pikeun sadaya kadatangan ti India
Kazakhstan ngajantenkeun karantina dua minggu wajib pikeun sadaya kadatangan ti India
Ditulis ku Harry Johnson

Wisatawan sumping ti atanapi parantos nganjang ka India dina 14 dinten terakhir nyaéta ka bumi dikarantina salami 14 dinten saatos balik ka Kazakhstan.

  • Watesan karantina bumi 14 dinten diumumkeun pikeun sadaya wisatawan anu sumping ti India
  • Wisatawan ti nagara sanés kedah ngalebetkeun tés PCR kalayan hasil négatip lulus sahenteuna tilu dinten sateuacanna
  • Wisatawan anu nganggo uji PCR COVID-19 négatip ogé tiasa diasingkeun di bumi

Kazakhstan parantos netepkeun watesan karantina bumi 14 dinten pikeun sadaya pelawat anu sumping ti India kusabab masalah varian COVID-19.

Numutkeun paréntah anu diperbarui tina kapala perwira médis Kazakh, palancong anu sumping ti atanapi ngadatangan India dina 14 dinten terakhir kedah ka bumi dikarantina salami 14 dinten sateuacana balik ka Kazakhstan. Panumpang anu nganggo uji PCR COVID-19 négatip ogé tiasa diasingkeun di bumi.

Panumpang ti nagara sanés wajib ngalebetkeun tés PCV COVID-19 kalayan hasil négatip lulus sahenteuna tilu dinten ka pengker. Anu henteu aya tés dilebetkeun kana fasilitas karantina dugi ka tilu dinten kanggo diuji pikeun COVID-19.

Barudak di handapeun umur lima taun dibarengan ku anu aya tés sareng jalma anu divaksinasi pinuh ngalawan COVID-19 kalayan dokumén anu nyayogikeun vaksinasi teu kéngingkeun tés PCR nalika lebet Kazakhstan.