Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pejabat Bangkok putus asa ngandung COVID-19

Pejabat Bangkok putus asa ngandung COVID-19
Bangkok asa ngandung COVID-19

Pejabat kaséhatan di Bangkok ngadesek vaksin COVID-19 ka warga di tempat panas pikeun ngabantosan wabah éta.

  1. Pamaréntah parantos nyetél pusat vaksinasi anu ngadesek di distrik Din Daeng.
  2. Vaksinasi ditawarkeun ka saha waé anu umurna 18 taun ka luhur anu nyicingan masarakat Din Daeng, kalebet padamel nagri.

Pusat diperkirakeun vaksinasi sakitar 2,500 urang dinten ayeuna, salian ti sakitar 3,500 jalma anu kéngingkeun gosok na dinten Salasa.

Kalayan sajumlah kasus anyar anu dilaporkeun di Huai Khwang sareng Din Daeng, diantara tempat-tempat sanés di Bangkok, sadaya jalma déwasa di daérah anu kapangaruhan ieu tiasa kéngingkeun jabr henteu paduli status karésidénanna.

Departemen Kontrol Kasakit sareng Kantor Distrik Huai Khwang parantos nyetél pusat vaksinasi anu ngadesek di Gymnasium 2 Thailand-Jepang Bangkok Pusat Pemuda, tempatna di kabupaten Din Daeng.

Ayeuna dina dinten katilu operasi, tempat vaksinasi ieu ayeuna nawiskeun COVID-19 jabs ka saha waé anu umurna 18 taun ka luhur anu nyicingan masarakat Din Daeng, kalebet padamel TKI.

Seueur jalma parantos némbongan dinten ayeuna pikeun kéngingkeun suntikan na, kalayan pusat diperkirakeun vaksinasi sakitar 2,500 jalma dinten ayeuna, salian ti sakitar 3,500 jalma anu ngagaduhan jarami dina Salasa.