Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Rapat Komisi UNWTO Éropa kalebet anggota Déwan WTN Aleksandra Gardasevic-Slavuljica ngawakilan Monténégro

unwtomont

Komisi régional UNWTO réngsé rapat di Athena. Anggota dewan Jaringan Pariwisata Dunya ngawakilan Monténégro nyuarakeun pentingna daérah Balkan dina industri perjalanan sareng pariwisata global.

  1. Anggota Éropa Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO) parantos pendak di Athena pikeun rapat 66th Komisi pikeun Europ.e
  2. Perdana Menteri Yunani Kriakos Mitsotakis sareng Wakil Présidén Komisi Éropa Margaritis Schinas hadir.
  3. Arab Saudi diondang ku Yunani pikeun ngahadiran rapat Éropa anu nembé waé dibuka pusat régional di Karajaan Saudi.

Aleksandra Gardasevic-Slavuljica, Korsi tina Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) Grup Bunga Balkan, ngahadiran rapat UNWTO anu ngawakilan Monténégro.

Komisi UNWTO Éropa patepung ngalawan kasang tukang data UNWTO pang anyarna sareng sudut pandang ngeunaan pariwisata internasional sareng dina kontéks teras-terasan nelepon pikeun koordinasi pikeun ngabalikan pariwisata pikeun ngadukung sanés ngan ukur séktor, tapi ogé ékonomis sareng pamulihan sosial anu langkung lega.

"Éropa ngagaduhan kasempetan pikeun ngarahkeun deui pariwisata global, aman sareng tanggung jawab," saur Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili. "Dukungan politik anu urang saksian dinten ayeuna mangrupikeun buktina tina aya patalina pariwisata di saluareun séktor urang sorangan, ngawangun kapercayaan sareng mindahkeun masarakat sareng ékonomi deui," saurna.

Ieu disuarakeun ku Perdana Menteri Kriakos Mitsotakis, anu muji kapamimpinan UNWTO sareng negeskeun deui komitmen nagara na pikeun ngarahkeun sumberdaya pikeun ngamimitian deui pariwisata berkelanjutan. Komisi difokuskeun léngkah-léngkah praktis anu dilaksanakeun UNWTO pikeun ngabimbing restart pariwisata sareng ngadukung jutaan padamelan sareng bisnis di panjuru Éropah anu ngandelkeun séktor. Ieu kalebet anu nguatkeun kemitraan antara UNWTO sareng Bank Rekonstruksi sareng Pangwangunan Éropa. Sakumaha ditetepkeun dina rapat, dua lembaga bakal babarengan pikeun nganteurkeun bantosan téknis anu dirancang pikeun ngajalankeun pamulihan ékonomi di sababaraha nagara Éropa, kalebet Yunani, ogé Kroasia, Monténégro, Georgia, Tukey, sareng Turkmenistan.

Pentingna wisata kana cara hirup Éropa langkung dikenal ku Wakil Présidén Komisi Éropa. Margaritis Schinas, anu saacanna parantos ilubiung dina UNWTO Panitia Krisis Pariwisata Global, ngawakilan Komisi Éropa, salaku pamaréntah sareng pamimpin sektor publik sareng swasta babarengan damel pikeun ngatasi dampak pandemi kana pariwisata sareng ngarencanakeun ngamimitian deui koordinasi sektor éta.

Hosting sareng ketua Komisi, Menteri Pariwisata Yunani, Harry Theoharis, negeskeun Pangrojong politik sareng praktis nagara pikeun UNWTO sareng pikeun pariwisata global ti mimiti krisis. Yunani, salah sahiji tujuan wisata paling luhur di dunya, parantos janten anggota aktif Komite Krisis Pariwisata Global UNWTO ti mimiti pandemi. Salaku Pupuhu Grup Téknis na, Menteri Theoharis parantos ngabimbing pamimpin sektor swasta sareng swasta dina nyusun solusi praktis pikeun tantangan panggedéna anu disanghareupan ku pariwisata, kalebet protokol anu disaluyukeun pikeun restart anu aman di sektor éta, henteu ngan ukur di Éropa tapi di seluruh dunya.

Dina kapamimpinan Menteri, Menteri Pariwisata Yunani ngumumkeun didirikeun pusat munggaran anu khusus pikeun ngukur pangembangan berkelanjutan wisata pantai sareng laut di Mediterania Wétan, kalayan kolaborasi UNWTO. Pusat panilitian sareng monitoring bakal dumasarkeun di Universitas Aegean sareng bakal nangkep sareng nganalisis data anu aya hubunganana sareng lingkungan, ékonomi, sareng pangaruh sosial wisata.

Rapat ieu dipungkas ku pamilihan sareng nominasi pikeun jabatan dina sababaraha badan UNWTO. Lima nagara ditunjuk pikeun ngawakilan Éropa dina Déwan Eksekutif UNWTO (Armenia, Kroasia, Georgia, Yunani, sareng Féderasi Rusia). Di sagigir ieu, Hungaria sareng Uzbékistan ditunjuk janten calon kalungguhan Wakil Présidén Majelis Umum, sareng Azerbaijan sareng Malta ditunjuk pikeun janten anggota Komite Kapercayaan. Akhirna, Yunani dicalonkeun pikeun janten Ketua Komisi UNWTO pikeun Éropa, sareng Bulgaria sareng Hongaria ditunjuk pikeun dua jabatan Wakil Kursi na. Anggota milih Armenia pikeun ngayakeun rapat salajengna Komisi UNWTO pikeun Éropa. Éropa Serikat salaku Pimpinan Pariwisata Rapat di Athena