Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

India pamitan ngareuwaskeun pikeun profesional pariwisata

India pamitan ngareuwaskeun pikeun profesional pariwisata
India pamitan ngareuwaskeun ka Dr. Ankur Bhatia

India parantos ngalaman sababaraha kasus maotna tragis dina industri pariwisata sababaraha dinten terakhir, seueur anu tiasa disababkeun ku COVID-19.

  1. Pupusna coronavirus anyar ieu kalebet Anil Bhandari, Vijay Thakur, sareng Rajendera Kumar.
  2. Dinten ieu, daptar maotna silaturahmi parantos ditambihan kalayan resep ti Dr. Ankur Bhatia anu dinamis sareng cemerlang.
  3. Dr Bhatia pupus dina yuswa 48 taun sareng panyabab maot didaptarkeun salaku serangan jantung.

Dr Ankur Bhatia mangrupikeun jalma anu paling mumpuni dina industri, sareng anjeunna naratas panggunaan téknologi dina pemesanan maskapai sareng manajemén bandara. Anjeunna ogé parantos beragam janten hotél sareng ranté Roseate di India sareng luar negeri. Ankur kalibet sareng sababaraha asosiasi perjalanan, dimana anjeunna masihan kontribusi anu penting.

Dr. Bhatia mangrupikeun Diréktur Eksekutif ti Kelompok Manuk anu ngoperasikeun sababaraha vertikal bisnis kalebet sayap India perusahaan téknologi perjalanan global Amadeus, jasa penanganan darat bandara BWFS, sareng ranté dealer BMW di Delhi dina Bird Automotive.

Salaku diréktur éksékutip, Bhatia dikredit pikeun nyetir kamekaran dina usaha silaturahmi Bird Group, kalebet numuwuhkeun mérek Roseate Hotels & Resorts.

Grup Burung ngaluarkeun pernyataan nyatakeun: "Kalayan kasedihan anu jero kami ngawartosan anjeun ngeunaan pupusna dadakan urang anu dipikacinta Dr Ankur Bhatia, Diréktur Eksekutif, Grup Burung. Dr. Bhatia (48) ngalaman serangan jantung anu parah di énjing-énjing ayeuna sareng tunduk kana éta.

"Kami henteu ngan ukur kaleungitan pamimpin, visi tapi dunya ogé parantos kaleungitan manusa anu pikaheraneun. Kulawarga Bhatia dina kaayaan kaget pisan sareng nyungkeun anjeun ngahargaan karusiahanana dina waktos kasusah duka ieu. "