Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Disneyland Paris ngaluarkeun mat wilujeng sumping

Disneyland Paris ngaluarkeun mat wilujeng sumping
Disneyland Paris dibuka deui

Disneyland Paris ngumumkeun éta bakal dibuka deui dina tanggal 17 Juni 2021, sareng Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney's Newport Bay Club, sareng Disney Village.

  1. Disneyland Paris ditutup Maret kamari di 2020 nalika pandemi kasebut pencét, dibuka deui dina bulan Juli teras ditutup sakali deui dina Oktober.
  2. Éta mimitina ngarencanakeun dibuka deui dina bulan Pébruari taun ieu tapi teras ngumumkeun tanggal dibuka tanggal 2 April anu sakali deui dibentangkan.
  3. Sadayana pangunjung yuswa 6 taun ka luhur, anggota matak, sareng panyadia jasa diperyogikeun pikeun masker.

Pembukaan deui Disneyland Paris bakal nuturkeun ukuran kaséhatan sareng kaamanan anu ditingkatkeun. Dina raraga hormat kana jarak fisik anu disarankeun ku aparat kaséhatan, sajumlah terbatas lawang ka taman Disney sayogi unggal dinten. Salaku tambahan, sadaya pengunjung umur 6 taun ka luhur, anggota matak, sareng panyadia jasa diperyogikeun pikeun masker.

At Disneyland Paris, saluyu sareng pitunjuk ti pamaréntah Perancis sareng aparat kaséhatan, jarak jauh fisik bakal dilaksanakeun di sapanjang resort dina antrian, kendaraan kendaraan, toko, hotél, réstoran, sareng fasilitas sanésna, sareng papan tanda bakal dipidangkeun salaku panginget.

Taman Perancis nanyakeun sémahna pikeun ilubiung dina skrining kaséhatan diri sacara sukarela sateuacan datangna ka Disneyland Paris. Detil ngeunaan pamariksaan diri ieu kalebet ieu di handap.

Ku ngadatangan Disneyland Paris, sémah ngajamin yén aranjeunna henteu ngalaman gejala COVID-19, kalebet demam (di luhur 38 derajat Celsius) atanapi ngageter, batuk, sesak napas atanapi sesah napas, kacapean, nyeri otot atanapi awak, nyeri sirah, anyar kaleungitan rasa atanapi bau, nyeri tikoro, seueul atanapi utah, atanapi diare.