Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

SUNx Malta ngaluncurkeun Travel Friendly Travel to Zero inisiatif

SUNx Malta ngaluncurkeun Travel Friendly Travel to Zero inisiatif
SUNx Malta ngaluncurkeun Travel Friendly Travel to Zero inisiatif

Dina Poé Lingkungan Dunya, SUNx Malta ngumumkeun Prakarsa Wisata Ramah na ka Zero flagship, saluyu sareng Balapan PBB ka Nol.

  1. Ngéléhkeun krisis iklim bakal meryogikeun ngahontal udagan 2050 Zero Greenhouse Gas (GHG) sahenteuna pisan.
  2. Ngadukung targét Zero Greenhouse Gas 2050 langsung pas sareng tujuan PBB Paris 1.5.
  3. SUNx Malta bakal damel sareng perusahaan sareng komunitas pikeun ngabantosan aranjeunna ngembangkeun kelestarian sareng rencana iklim pikeun ngahontal Absolute Zero GHG.

Dumasar kana élmu pangénggalna, a Target 2050 tina Zero Greenhouse Gas (GHG) nyaéta minimum akhirna diperyogikeun pikeun ngéléhkeun Krisis Iklim anu aya. Ku ngadukung a Nol GHG 2050 targét éta nyandak garis langsung ka gawang UN Paris 1.5. Dimimitian ayeuna.

Nanging, ngakuan nétral karbon net nyaéta norma dinten ieu, dina SUNx Malta Wisata Ramah iklim ka Nol kerangka, éta bakal tiasa dianggo sareng perusahaan sareng komunitas via na Pendaptaran CFT tur ngaliwatan Juara Iklim Kuat, pikeun ngabantosan aranjeunna ngembangkeun Perencanaan Kelestarian sareng Iklim anu robih kana waktos ti Net Zero Carbon ka Absolute Zero GHG.

Profesor Geoffrey Lipman nyarios: "Élmu nyarios yén kami ampir ngahontal 1.2o nuju udagan Perjanjian Paris dinten ayeuna sareng badé angkat ka 3-5o ningkat ku 2050. Éta bakal janten musibah éksisténsial, kalayan cuaca anu ekstrem ngarah kana seuneu anu beuki parah, banjir, usum garing, sareng pangungsi iklim. 

"Di SUNx Malta, urang nyandak tempat anu luhur pikeun ngadukung élmu. Kami yakin pisan yén Travel Friendly Climate (CFT) - Low Carbon: SDG numbu: Paris 1.5o, mangrupikeun cara anu paling saé pikeun Wisata & Pariwisata pikeun naek kapal Roadmap PBB 2030/2050 pikeun masa depan anu héjo sareng bersih pikeun barudak urang. Sékretaris Jénderal PBB Antonio Guterres parantos nyungkeun sadayana Pariwisata pasca pandemi janten lestari sareng Ramah Iklim. CFT bakal ngabantosan nganteurkeun éta.