Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Rusia Aviation Corporation Rusia nganteurkeun 33 pesawat panumpang Sukhoi Superjet 100 di 2021

Rusia Aviation Corporation Rusia nganteurkeun 33 pesawat panumpang Sukhoi Superjet 100 di 2021
Rusia Aviation Corporation Rusia nganteurkeun 33 pesawat panumpang Sukhoi Superjet 100 di 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Langkung 30 pesawat panumpang Sukhoi Superjet 100 bakal ngiringan armada maskapai Rusia di 2021.

  • Sakitar 200 pesawat SSJ100 parantos ngalayang
  • Rencana 2021 kalebet pangiriman ngeunaan 33 pesawat Superjet ka maskapai Rusia
  • Bagéan ageung tina kiriman bakal angkat ka maskapai Aurora

Wakil Perdana Menteri Rusia Yuri Borisov ngumumkeun yén Rusia United Aircraft Corporation (UAC) ngarencanakeun nganteurkeun langkung 30 pesawat panumpang SSJ100 (Sukhoi Superjet 100) dina akhir taun 2021.

"Sakitar 200 pesawat mérek ieu parantos ngalayang sareng rencana taun ieu kalebet pangiriman ngeunaan 33 pesawat Superjet ka maskapai kami," saur Wakil Perdana Menteri.

Pejabat éta nambihan yén bagian kiriman anu seueur badé angkat ka Aurora, maskapai Rusia Jauh Wétan anu kantor pusatna di Yuzhno-Sakhalinsk, Wilayah Sakhalin.

Sukhoi Superjet 100 atanapi SSJ100 mangrupikeun jet régional anu dirancang ku perusahaan pesawat Rusia Sukhoi Civil Aircraft, divisi tina United Aircraft Corporation (ayeuna: Regional Aircraft - Branch of the Irkut Corporation).

Kalayan pangwangunan dimimitian taun 2000, éta ngalaksanakeun penerbangan sateuacana dina 19 Méi 2008 sareng penerbangan komersial kahijina dina 21 April 2011 sareng Armavia.

Pesawat MTOW 46–49 ton (101,000–108,000 pon) MTOW biasana aya 87 dugi ka 98 panumpang sareng didorong ku dua 77–79 kN (17,000–18,000 lbf) turbofans PowerJet SaM146 dikembangkeun ku usaha patungan antara Safran Perancis sareng Rusia NPO Saturnus.

Ku Méi 2018, 127 aya dina jasa sareng ku Séptémber armada parantos lebet 300,000 penerbangan panghasilan sareng 460,000 jam. Pesawat ieu parantos nyatet tilu kacilakaan leungitna awak sareng 86 maotna dugi ka Méi 2019.