Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Rusia pikeun ngaluncurkeun skéma 'pariwisata vaksin' pikeun tamu asing

Rusia pikeun ngaluncurkeun skéma 'pariwisata vaksin' pikeun tamu asing
Rusia pikeun ngaluncurkeun skéma 'pariwisata vaksin' pikeun tamu asing
Ditulis ku Harry Johnson

Pamaréntah Rusia nyiptakeun skéma 'pariwisata vaksin' pikeun anu datang urang asing nampi jarawat vaksin COVID-19 anu dibayar di Rusia.

  • Datang asing bakal tiasa nampi tong vaksin COVID-19 di Rusia
  • Putin maréntahkeun ngalaksanakeun masalah vaksinasi COVID-19 anu mayar kanggo urang asing di Rusia sateuacan akhir Juni
  • Aya paménta ageung pikeun pariwisata vaksin, saur pejabat Rusia

Numutkeun ka Juru Bicara Kremlin Dmitry Peskov, anu datang urang asing bakal tiasa nampi tong vaksin COVID-19 di Rusia dina skéma 'wisata vaksin' énggal anu tiasa diluncurkeun dina sababaraha minggu.

Program bakal diluncurkeun langsung kusabab aya paménta pikeun vaksinasi ieu, tambah pejabat.

"Éta tiasa janten perkawis dua bulan atanapi dua, sabab aya seueur permintaan pariwisata vaksin," saur anjeunna nalika ditanya iraha 'pariwisata vaksin' ka Rusia badé dimimitian.

Sateuacanna, Présidén Rusia Putin maréntahkeun pamaréntah pikeun méréskeun masalah vaksinasi coronavirus kanggo urang asing di Rusia sateuacan akhir Juni.

"Kami henteu ngan ukur minuhan paménta urang nyalira, tapi urang tiasa nyayogikeun warga nagara asing hiji pilihan pikeun datang ka Rusia sareng nyandak vaksin di dieu," Putin mastikeun yén industri pharma Rusia siap ngajaga produksi vaksin.

"Prakték ieu janten nyebar nalika jalma-jalma ti sababaraha nagara, pangusaha, sareng kepala perusahaan-perusahaan Éropa utama ngahaja datang ka Rusia pikeun nyandak vaksin coronavirus," saur Putin.

"Dina hal ieu, kuring nyungkeun pamaréntah pikeun nganalisis sagala aspek perkara ieu sateuacan akhir bulan ieu, pikeun nyiptakeun kaayaan vaksinasi mayar kanggo urang asing di nagara urang," tambahna.