Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Ocean House di Watch Hill hotel: Tangga ageung ngarah ka mana

Ocean House di Watch Hill hotel: Tangga ageung ngarah ka mana
Ocean House di hotél Watch Hill

Ocean House mangrupikeun hotél waterfront gaya Victoria anu ageung mimitina diwangun dina 1868 di Bluff Avenue di kabupaten bersejarah Watch Hill di Westerly, Rhode Island.

  1. Asli Ocean House mangrupikeun struktur pusat di Distrik Bersejarah Watch Hill, anu didaptarkeun dina Daftar Nasional Tempat Bersejarah.
  2. Panutupan hotél aslina kalebet kurangna fasilitas modéren, kaayaan bobor, sareng henteu patuh kana kode wangunan ayeuna.
  3. Tangga ageung ngarah ka mana, sareng cai hujan nembus kana témbok.

Hotél aslina 1868 ditutup dina 2003; éta dibongkar dina 2005, sareng fasilitas anyar dibuka taun 2010 dina situs anu sami anu nahan seueur bentuk sareng penampilan struktur aslina, ogé nami aslina. Boh anu asli sareng rekonstruksi na diperhatoskeun kusabab arsitéktur Victoria anu ngageleger sareng gurat konéng anu khas.

Asalna Ocean House mangrupikeun hotél di jaman Victoria di daratan pamungkas di daratan Rhode Island.

Ocean House asalna diwangun dina 1868. Éta langkung alit tibatan anu sanésna hotél perenahna di Watch Hill, tapi éta dimekarkeun kalayan seueur tambihan mangtaun-taun. Asli Ocean House mangrupikeun struktur pusat di Distrik Bersejarah Watch Hill, anu didaptarkeun dina Daftar Nasional Tempat Bersejarah.

Dina Maret 2004, Girouard Associates of New Canaan, Connecticut, mésér fasilitas éta ti ahli waris kulawarga Louis D. Miller, anu ngagaduhan hotél éta ti 1938. Girouard Associates ngagaduhan tujuan pikeun ngaruksak Ocean House sareng ngawangun lima bumi sisi laut anu ageung, tapi protés diteruskeun. Anu mésér anyar pamustunganana kapendak, sareng nalika sumanget wangunan aslina dilestarikan, gedong anu sanésna henteu.

Faktor anu aya hubunganana sareng panutupan Laut Samudra asli kalebet kakurangan fasilitas modéren, kaayaan boborna, sareng henteu patuh kana kode wangunan ayeuna. Bumi Samudra asli dioperasikeun sacara musiman, kabuka sakitar tilu bulan sataun, sareng gedongna henteu ngagaduhan sistem pemanasan, AC, sareng sistem ventilasi. Dina taun-taun terakhir operasina, dua lanté luhur henteu dianggo sareng ngan ukur 59 kamar anu tiasa dianggo tina aslina 159. fasilitas sepuh henteu ngagaduhan fasilitas anu diperyogikeun, fungsi jasa, syarat egress, syarat aksés anu cacat, sareng parkir pikeun nyumponan kode modéren. Hiji tulisan koran ngajelaskeun kaayaan pamungkas na: "Tangga tangga ageung nuju teu kamana waé. Cai hujan nembus tembok sareng ngalir ka talang kabel dina tempat. Lift ek rusak. ”

Wangunan yuswa 138 taun éta henteu patuh sareng gedong sareng kode kaamanan hirup ayeuna. Struktur kayu na parantos dikompromikeun ku pamasangan listrik, gas, sareng alat pipa, sareng ogé konfigurasi kamar anu salajengna pikeun kalebet kamar mandi swasta. Kodeu seuneu Rhode Island dirévisi sareng langkung ketat diterapkeun saatos kebakaran nightclub Station 2003, ngajantenkeun kakirangan henteu tiasa diungkulan di Ocean House. Patuh kana standar kasalametan kahirupan ayeuna, kalebet kana jandéla anu dipeunteun topan kalayan pigura énggal, pondasi beton énggal kalayan baja dasi-downs sapanjang, ngaleupaskeun sadaya cet kalungguhan interior sareng eksterior, sareng ngaleungitkeun kapang interior anu meryogikeun pembongkaran interior interior.

Dina 2004, Rumah Samudra henteu kénging dibuka kusabab kakurangan kode; hotél aslina lirén operasi di 2003 sareng dijual. Komunitas terang dina Maret 2004 yén pamekar ti luar kota ngarencanakeun ngaruksak Ocean House sareng ngawangun lima bumi dina tempatna, janten panitia ngamimitian kampanye pikeun nyalametkeun gedong sareng ngalestarikeun aksés basisir umum di pantai sareng pantai. Panitia ieu kalebet wawakil ti Preserve Rhode Island, Rhode Island Historical Preservation, sareng Komisi Warisan, ogé National Trust. Pembeli anu sanés kapendak anu nganggap éta sacara ékonomis sareng sacara fisik henteu layak pikeun ngajantenkeun gedong fungsina sareng kode anu patuh, tapi anjeunna janji bakal ngawangun deui tina dasarna. Wangunan aslina dibongkar, sareng fasilitas énggal diwangun dina lokasi.

Arsiték proyék patuh résistansi sareng pembongkaran Ocean House, tapi aranjeunna suksés ngadukung rekonstruksi. Aranjeunna nyarankeun gedong anu dimodelkeun saenggeus Samudra Asli asli sabab éta tempatna mimiti, sakitar taun 1908. Ieu bakal ngijinkeun hotél 49 kamar anu saluyu sareng skala jalan-jalan na anu caket, bari ngalegaan nuju pantai dimana 23 kondomén tiasa ditampung. Éta ogé bakal ngamungkinkeun pikeun ngagaduhan fasilitas sareng fungsi jasa anu tiasa ngajantenkeun proyék sacara fungsional sareng ékonomis tiasa dilakukeun.

Struktur aslina Ocean House dibongkar dina bulan Désémber 2005 sareng fasilitas salajengna dibuka dina 2010.

Desain anyarna 50,000 méter pasagi langkung ageung tibatan anu aslina 156,000 méter pasagi. Éta ngarekonstruksikeun seueur pangumpulan aslina sareng mulihkeun detil aslina anu tangtu anu parantos dipiceun salami dioperasikeun fasilitasna, sapertos hateup mansard asli sareng hawu lobi. Éta ogé ngahijikeun unsur-unsur énggal, kalebet fasilitas di jero taneuh sareng dua jangjang énggal ti gedong utama, anu ogé ngalindungan daérah padumukan tatangga tina kagiatan hotél.

Fasilitas aslina didokumentasikeun, sareng ukuran sareng jangkungna sacara umum dilestarikan, kalebet ukuran sareng lokasi windows. Potongan aslina tina wangunan aslina diémbohan sareng desain rélikasi kolom, ibukota, sareng kayu. Bahan anu aya dina jangkauan manusa nyaéta kai bari ngajentrekeun anu teu kahontal didamel tina bahan sintétik anu langkung gampang dijaga.

Fasilitas anyarna ngagaduhan 49 kamar tamu sareng 23 suite kondominium perumahan ogé kamar rapat, spa, pangkonan, kolam renang, pusat kabugaran, sareng réstoran. Desainna ogé nampung fungsi jasa diperyogikeun pikeun fasilitas modéren: dapur anu mutakhir, dermaga ngamuat, kamar mékanis, sarat tina seuneu (sapertos tangga anu kaleuleuwihi), sareng fasilitas staf.

Stanley Turkel ditunjuk salaku Ahli Sejarah Taun 2020 ku Histories Hotels of America, program resmi National Trust for Histories Preservation, anu mana anjeunna sateuacanna dingaranan di 2015 sareng 2014. Turkel mangrupikeun konsultan hotél anu paling sering diterbitkeun di Amérika Serikat. Anjeunna ngoperasikeun prakték konsultasi hotél na salaku saksi ahli dina kasus-kasus hotél, nyayogikeun manajemén aset sareng konsultasi waralaba hotél. Anjeunna Certified salaku Master Hotel Supplier Emeritus ku Lembaga Pendidikan Amérika Association and Lodging Association. [email dijaga] 917-628-8549

Buku énggalna "Great American Hotel Architects Volume 2" nembé diterbitkeun.

Buku Hotel anu Diterbitkeun Lainnya:

  • Pamilik Amérika Ageung: Pelopor Industri Hotel (2009)
  • Diwangun Pikeun Terakhir: 100+ Hotel Taun-lami di New York (2011)
  • Diwangun Pikeun Terakhir: 100+ Hotel Berumur Taun Wétaneun Mississippi (2013)
  • Hotél Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar of the Waldorf (2014)
  • Pamilik Amérika Ageung Jilid 2: Pelopor Industri Hotél (2016)
  • Diwangun Pikeun Terakhir: 100+ Hotel Berumur Taun Kulon ti Mississippi (2017)
  • Hotél Mavens Jilid 2: Henry Morrison Flagler, Henry Bradley Plant, Carl Graham Fisher (2018)
  • Arsiték Hotél Amérika Ageung Jilid I (2019)
  • Hotel Mavens: Jilid 3: Bob sareng Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Sadaya buku ieu tiasa dipesen ti AuthorHouse ku ngadatangan www.stanleyturkel.com sareng ngaklik judul buku na.