Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pendaratan darurat Delta: Panumpang ngagorowok sareng ngagedor dina panto kokpit

Hiber Delta kapaksa ngalakukeun badarat darurat saatos panumpang nyobian ngalanggar kokpit
Darat darurat darat

Hiber Delta 386 ti Bandara Internasional Los Angeles kapaksa ngadamel badarat darurat nalika di jalan ka Nashville saatos panumpang nyobian ngabobol kokpit.

  1. Panto panumpang dina panto kokpit ngagorowok ngeureunkeun pesawat.
  2. Duanana awak sareng panumpang luncat kana aksi nahan panumpang sareng nyandak anjeunna ka tukang pesawat.
  3. Panumpangna dihapus saat badarat darurat didamel di New Mexico.

Saatos hiber angkat, lalaki éta lumpat ka panto kokpit sareng mimiti ngagedor, dilaporkeun ngagorowok "Eureun pesawat!"

Panumpang na Awak Delta ngagaduhan lalaki éta ka lantai, ngamankeun sampéan sareng leungeun-Na nganggo dasi pos, sareng anjeunna dibawa ka tukang pesawat dugi ka pendaratan darurat tiasa réngsé.

Pesawat na ngadamel badarat darurat di Albuquerque saatos éta FBI patepung pesawat sareng ngaluarkeun panumpang anu ngawartosan aya "teu aya ancaman pikeun masarakat dina waktos ayeuna."

Jessica Robertson, kapala perwira kontén pikeun Togethxr, aya dina hiber sareng nyebatkeun: "Kuring aya dina penerbangan ieu dina jajaran ka-3 - saksian kana sagala hal. Pikasieuneun tapi pramugari @Delta kami Christopher Williams bertindak gancang. ”

"Hatur nuhun ka kru sareng panumpang Delta Flight 386, LAX ka Nashville (BNA), anu ngabantosan nahan panumpang anu teu kaurus nalika hiber ngalih ka Albuquerque (ABQ). Pesawat badarat tanpa insiden sareng panumpangna dikaluarkeun ku penegak hukum, "saur Delta dina hiji pernyataan, dilaporkeun ku BPS Los Angeles.