24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Karibia kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Karibia Méksiko ngarayakeun sataun dibuka deui

Karibia Méksiko ngarayakeun sataun dibuka deui
Karibia Méksiko ngarayakeun sataun dibuka deui
Ditulis ku Harry Johnson

Kalayan 42 rute ti Amérika Serikat, konéktipitas udara sareng Éropa ti Jérman, Perancis, Spanyol, Britania Raya, Portugal, Rusia, Polandia, Turki, penerbangan ti Amérika Latin sapertos ti Bélis, Kolombia, Brasil, Kosta Rika, Panama, Peru, Républik Dominika sareng Vénézuéla, salian ti penerbangan domestik ka tilu bandara Quintana Roo, di Cancun, Cozumel sareng Chetumal, Karibia Méksiko dinten ayeuna sami sareng kakuatan sareng pamulihan pariwisata suksés.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Konéktipitas hawa, langkung seueur infrastruktur hotél, sareng usaha terbuka mangrupikeun hasil tina pamulihan pariwisata anu suksés.
  • Usaha swasta sareng pamaréntahan penting pisan pikeun muka deui tujuan
  • Tujuanana ngajaga Protokol Kaséhatan Pencegahan Kaséhatan pikeun balik aman

Minggu ayeuna Karibia Méksiko ngarayakeun sataun dibuka deui pikeun pariwisata saatos krisis kaséhatan disababkeun ku virus SARS-CoV-2 anu maksa ngeureunkeun bagian ageung kagiatan di dunya, pariwisata kalebet.

Dina Juni 2020, anu Bandara Internasional Cancun ngan ukur ngadaptarkeun 32 operasi, dimana 16 urang sumping: 12 nasional sareng 4 internasional (2 Juni). Nanging, sataun saatosna, aya rékor 470 operasi, diantarana 235 anu sumping: 82 nasional sareng 153 internasional (5 Juni).

Ngeunaan panginepan hotél, aya rata-rata 2.5% di Riviera Maya salami Méi 2020, sareng 5.69% di Cancun sareng Puerto Morelos Hotel Zone pikeun période anu sami. Dina Méi 2021, Riviera Maya ngalaporkeun rata-rata 53.3% panginepan hotél sareng Cancun, Puerto Morelos, sareng Isla Mujeres ngalaporkeun rata-rata 58%.

Sertifikasi Mérik Karibia Bersih & Aman Cék (CPPSIT), dikembangkeun ku Sekretariat Pariwisata Quintana Roo, ngamungkinkeun perusahaan turis nyaluyukeun ukuran-ukuran anu diperyogikeun kalebet parobihan kabiasaan kabersihan sapertos panerapan gél alkohol sareng panggunaan masker pameunteu sareng sosial jarak jauh, pikeun ngirangan résiko népakeun virus antar jalma, salian ti Lampu Lalu Lintas Epidemiologis Nagara anu nangtukeun kapasitas anu diijinkeun ku kagiatan sareng ruas. Tindakan ieu, dilakukeun ku pamaréntah Quintana Roo sareng dilaksanakeun ku swasta sareng warga masarakat, ogé déklarasi pariwisata salaku kagiatan penting ku Gubernur Carlos Joaquín, ngamungkinkeun tujuan Méksiko Karibia ngamimitian ngabagéakeun para tamu dina Juni 2020 .

"Sataun parantos kalangkung, sareng mangrupakeun kapuasan anu hébat pikeun nyaksian yén usaha gabungan pangusaha, padamel, sareng pamaréntah parantos ngahasilkeun pamulihan pariwisata anu hébat anu dialami ku nagara Quintana Roo," saur Darío Flota Ocampo, diréktur umum Déwan Pariwisata Quintana Roo (QRTB).

Kalayan 42 rute ti Amérika Serikat, konéktipitas udara sareng Éropa ti Jérman, Perancis, Spanyol, Britania Raya, Portugal, Rusia, Polandia, Turki, penerbangan ti Amérika Latin sapertos ti Bélis, Kolombia, Brasil, Kosta Rika, Panama, Peru, Républik Dominika sareng Vénézuéla, salian ti penerbangan domestik ka tilu bandara Quintana Roo, di Cancun, Cozumel sareng Chetumal, Karibia Méksiko dinten ayeuna sami sareng kakuatan sareng pamulihan pariwisata suksés.

Pikeun bagian na, QRTB ngalaksanakeun strategi promosi pariwisata ngalangkungan kampanye Méksiko Karibia "The Best of Two Worlds", anu ngembangkeun tindakan khusus pikeun bagéan séwa pakansi, golf, kasihatan sareng pariwisata rapat. Salaku tambahan kana seminar maya sareng agén perjalanan ti bulan Méi dugi ka Désémber 2020 teras dugi ka ayeuna taun ieu, sareng rapat sareng perwakilan maskapai, operator wisata, ilubiung dina pameran virtual sareng sababaraha usaha anu fokus kana promosi tujuan Karibia Méksiko sadunya.

Numutkeun inpormasi ti Direktorat Perencanaan Strategis QRTB, dina taun ti saprak mimiti réaktivasi pariwisata, langkung ti 7 juta panumpang parantos nganjang ka Quintana Roo sareng, berkat stratégi, tindakan sareng tindakan anu dilaksanakeun nalika pamulihan pariwisata, éta mungkin pikeun ngira-ngira kadatangan 6 juta panumpang deui dina genep bulan ka payun 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.