Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Ikatan khusus antara Déwan Pariwisata Afrika sareng Karajaan Eswatini

Dewan Pariwisata Afrika sareng Eswatini ngagaduhan beungkeut khusus
esw1

Dewan Pariwisata Afrika sareng Karajaan Eswatini parantos netepkeun kamitraan unggul anu khusus pisan ti mimiti ATB di Pasar Wisata Dunya di Cape Town di 2019
Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube aya di Karajaan ayeuna sareng nampi sambutan ti Hon. Min Moses Vilakati, sareng CEO Oswatini Otoritas Pariwisata sareng Linda Nxumalo, Chief Executive Officer (CEO) Otoritas Pariwisata Eswatini.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anu Hon. Menteri M. Vilaki ti Karajaan Eswatini, anu mingpin Pariwisata sareng Urusan Lingkungan, diayakeun ku Pupuhu Eksekutif Déwan Pariwisata Afrika Mr. Cuthbert Ncube.
  2. Kunjungan resmi ku Pupuhu ATB ngajantenkeun hubungan khusus anu ngagaduhan Déwan Pariwisata Afrika sareng Eswatini.
  3. Eswatini ngagabung sareng Déwan Pariwisata Afrika dina kalahiran resmi organisasi di 2019 di World Travel Market di Cape Town.

Anu Hon. Menteri Eswatini, Moses Vilikati, ngahias Mr. Mcube ku simbol sambutan Karajaan.

Dewan Pariwisata Afrika sareng Karajaan Eswatini netepkeun kamitraan unggul anu khusus pisan ti mimiti ATB di Pasar Wisata Dunya di Cape Town di 2019. Ketua Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube aya di Karajaan ayeuna sareng nampi sambutan anu panas pisan ti Hon. Menteri Moses Vilakati, CEO Oswatini Pariwisata CEO, sareng ti Linda Nxumalo, Chief Executive Officer (CEO) Otoritas Pariwisata Eswatini.

Eksekutif ATB sareng mantan Menteri Pariwisata pikeun Zimbabwé, Dr. Walter Mzembi, mairan: "Padamelan anu saé, Ketua. Karajaan Eswatini parantos ngadukung anu kuat sareng konsisten pikeun ATB. Bravo ka Menteri Vilakati sareng tim pikeun resepsi anu hadé.

Eswatini, sacara resmi Karajaan Eswatini sareng kadang ditulis dina basa Inggris salaku eSwatini, baheulana sareng masih dikenal dina basa Inggris salaku Swaziland. Mangrupikeun nagara anu kakurung di Afrika Kidul sareng wawatesan sareng Mozambik ka belah wétan-na sareng Afrika Kidul di belah kalér, kulon, sareng kidul na.

Karajaan Eswatini mangrupikeun tempat anu istiméwa di dunya. Salah sahiji ti saeutik nagara di dunya anu gaduh monarki absolut, Paduka Raja, Mswai III, ngartos pentingna wisata sareng budaya pikeun nagara sareng padumukna. Anjeunna ningali pariwisata salaku prioritas pikeun pamulihan ékonomi tina COVID-19 pandemi.

Nagara leutik anu ngagaduhan hate ageung sareng jalma ramah ramah aptly ngajelaskeun Eswatini (Swaziland) - nagara anu mangrupikeun salah sahiji tiara raja anu sésana di Afrika sareng nganut sareng ngadukung tradisi unik sareng kuno na nyalira. Boh monarki sareng masarakat Eswatini aktip ngajaga sareng ngalestarikeun warisan budaya anu luar biasa anu sigana moal aya tanding di mana waé di Afrika. Datang tiasa kéngingkeun ide anu langkung saé ngeunaan budaya tradisional Afrika di dieu tibatan di tempat anu sanés di daérah éta, sareng naon anu katingali, kalebet spektakuler festival, henteu ngan saukur dihirupkeun deui pikeun dolar wisata tapi mangrupikeun transaksi anu saleresna.

kawentar Umhlanga (Tari Reed) jeung Incwala mangrupikeun upacara tradisional anu ngalibetkeun puluhan rébu urang Swazi sareng narik para tamu ti sakumna dunya. Tapi papakéan tradisional, upacara, sareng jogét tiasa dipendakan di panjuru nagara sepanjang waktos dina sataun.

Urang Swazi mangrupakeun jalma anu reueus sareng ramah pisan. Aranjeunna ngabagéakeun para tamu ku imut anu ngageleger sareng resep ningalikeun nagara anu saé. Kitu ogé sajumlah inisiatif pariwisata-ngajalankeun masarakat, pangunjung tiasa ngalaman kahirupan sadidinten di Eswatini ku nelepon di a wisma lokal atanapi kampung dimana aranjeunna bakal ditampi pisan. Alternatipna, Kampung Budaya Mantenga mangrupikeun hiji rekonstruksi kerja anu hadé tina wisma tradisional ti sakitar taun 1850an, anu masihan pangalaman ngeunaan sagala kerumitan sareng nuansa kahirupan Swati tradisional, ogé tampilan menari anu cukup luar biasa ku grup anu wisata dunya.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan Déwan Pariwisata Afrika: www.africantourismboard.com

Nyitak Friendly, PDF & Email