24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Portugal Ngabobol Warta kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Brits nyieun gélo dash home ti Portugal pikeun ngéléhkeun deadline aturan karantina anyar

Brits nyieun gélo dash home ti Portugal pikeun ngéléhkeun deadline aturan karantina anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Turis Inggris nyebut adegan di bandara "pembantaian mutlak" - nyatakeun butuh waktu dua jam pikeun ngariksa - sareng nyalahkeun menteri pamaréntah Inggris pikeun nyiptakeun kaayaan éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri kabinét Inggris ngumumkeun minggu kamari yén Portugal bakal diturunkeun kana amber ti jam 4 énjing Salasa saatos hariwang ngeunaan varian coronavirus Nepal.
  2. Diperkirakeun aya 112,000 Brits anu ayeuna di Portugal sareng maskapai parantos nempatkeun penerbangan tambahan pikeun nyobaan mulih ka bumi.
  3. Diperkirakeun 100 hiber diperkirakeun angkat ti Faro dinten Minggu sareng aya antrian panjang ngabentuk di sakitar gedong sareng panumpang anu badé mulih.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.