24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Investasi wartos piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

CEO London Heathrow banding ka Menteri G7: Buka Langit urang!

Heathrow: Rencana karantina pikeun datangna ti hotspot COVID-19 masih teu siap
Heathrow: Rencana karantina pikeun datangna ti hotspot COVID-19 masih teu siap

CEO London Heathrow Airport, John Holland-Kaye ngagaduhan daya tarik nekat ka menteri G7
"Kalayan G7 dimimitian ayeuna, menteri ngagaduhan kasempetan pikeun ngamimitian pamulihan global héjo ku satuju kumaha ngahanca perjalanan internasional kalayan aman sareng netepkeun mandat pikeun suluh penerbangan berkelanjutan anu bakal ngahancurkeun penerbangan. Ieu waktosna pikeun aranjeunna nunjukkeun kapamimpinan global. "

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. London Heathrow parantos nyanghareupan 15 bulan berturut paménta anu diteken, kalayan jumlah panumpang ngaleutikan 90% handapeun tingkat pandemi pre-pandemi 2019 - kaleungitan langkung 6 juta panumpang dina sabulan.
  2. Sabulan saatos Pamaréntah nyambut restart perjalanan internasional sareng ngajamin masarakat yén sistem lampu lalu lintas berbasis résiko bakal muka konci perjalanan anu résiko rendah, sistemna henteu acan ngahontal naon anu dirarancang pikeun dilakukeun.
  3. Panolakan para menteri pikeun nyayogikeun transparansi kana data anu aya dina nyandak kaputusan sareng kagagalan ngenalkeun 'daptar panjaga' héjo parantos ngirangan kapercayaan konsumen.


Dina tinjauan salajengna pikeun Pamaréntah Inggris pikeun mengevaluasi larangan COVID-19 dina 28 Junith, pejabat kedah ngandelkeun élmu sareng ngahirupkeun deui perjalanan ka nagara-nagara anu résiko rendah sapertos Amérika Serikat, mupus jalan pikeun perjalanan bébas pangwatesan pikeun panumpang divaksinasi, sareng ngagentos tés PCR anu mahal ku aliran gurat pikeun datangna résiko-rendah.

Kalayan Menteri-menteri ayeuna ngajangjikeun pikeun ngutamakeun kuncén domestik sareng teu aya tanggal akhir anu jelas pikeun larangan perjalanan, rencana dukungan anu dipasihkeun pikeun industri perjalanan anu beleaguered sareng dianggurkeun kedah sumping. Sektor ieu ngerjakeun puluhan rébu jalma di Inggris anu bakal herankeun naon anu bakal kajadian pikeun padamelan sareng padumukanana saatos usum panas anu ilang. Pamaréntah kedah nyayogikeun kompénsasi sasar pikeun séktor, dimimitian ku rélatif tingkat bisnis sareng penyuluhan kana skéma furlough nalika Menteri tetep ngajaga perjalanan dikonci.

Ngabuka deui perjalanan transatlantik penting pisan pikeun Inggris sareng Amérika Serikat sareng kami ngabagéakeun dibentukna gugus perjalanan babarengan.

Baheula minggu ieu CEO Amérika Airlines, British Airways, Delta Air Lines, JetBlue, United Airlines sareng Virgin Atlantik sareng Bandara Heathrow ngagabung kakuatan pikeun nekenkeun kabutuhan pikeun muka deui koridor transatlantik. Panilitian CEBR nunjukkeun yén panumpang Amérika Serikat Heathrow nyumbang langkung tina £ 3bn pon méakkeun peuntas Inggris di 2019. Pra-pandemi Inggris mangrupikeun tujuan paling luhur pikeun wisatawan AS, tapi posisi kapamimpinan ieu résiko kabongkar sareng ambisi Global Britain urang dirusak ku Perancis sareng Itali, anu parantos badé muka panto pikeun pelancong Amérika anu divaksinasi dina sababaraha minggu ka payun.

Pamingpin G7 kedah nyandak kasempetan pikeun ngagabung kakuatan sareng nungkulan salah sahiji tantangan pangbadagna anu bakal disanghareupan generasi urang, perubahan iklim. Operator utama di nagara bagian G7 parantos komitmen pikeun net-nol ngalayang taun 2050, tapi, urang ngan ukur tiasa ngahontal tujuan ieu ku cara gancang ningkatkeun panggunaan bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAFs). Téknologi aya - Heathrow nyandak pangiriman kahijina SAF minggu kamari - tapi urang peryogi kabijakan Pamaréntah anu pas pikeun ngawangun kapercayaan kana paménta. Kami nganuhunkeun ka para pamimpin dunya pikeun sacara koléktif komitmen pikeun nambahan mandat panggunaan SAF 10% ku 2030, naék sahenteuna 50% ku 2050, sareng mékanisme insentif harga anu parantos ngamimitian séktor karbon handap sanés. G7 kedah nyandak kalungguhan global pikeun ngalakukeun penerbangan-nol penerbangan, satuju sahenteuna 10% SAF dina komunikasina, sareng ngawangun koalisi global pikeun anu balikkeun cita-cita éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.